Home Maison 2812 Mechelen
Leuvensesteenweg 226
Carte

Leuvensesteenweg 226

2812 Mechelen
142 m² Vivre
214 m² Terrain
€269.000
Description

Ontdek deze charmante woning, oorspronkelijk opgetrokken in 1946. Met haar solide fundament biedt dit huis een sterke basis voor verdere renovaties om het volledig naar jouw smaak te transformeren. Wat dit vastgoed bijzonder interessant maakt, is de huidige indeling als kangoeroewoning. Elk verdiep fungeert als een aparte wooneenheid, wat resulteert in een veelzijdige en flexibele ruimte. Of je nu op zoek bent naar een eigen stekje, een plaats voor meerdere generaties onder één dak of een investeringskans, met deze woning kan het allemaal.

De indeling is als volgt: in de ruime, op stahoogte gebouwde kelder kun je naar hartenlust spullen opbergen. Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, een grote keuken, eetkamer en lichtrijke woonkamer die uitgeeft op de tuin. Dit niveau heeft ook een badkamer en slaapkamer. De eerste verdieping bevat een nachthal, woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers.

Vanuit de comfortabele gelijkvloerse woonkamer krijg je toegang tot de ruime tuin, een echt rustpunt met een zee van groen. Door de zuidwestelijke oriëntatie kun je er de hele dag genieten van het zonnetje.

De ligging net buiten de historische Mechelse Vesten zorgt ervoor dat je in slechts vijf minuten fietsen in het stadscentrum staat. Ook pendelen of de omgeving verkennen is heel eenvoudig dankzij de goede verbindingen met het openbaar vervoer en de wagen. In de buurt vind je alle nodige voorzieningen, van supermarkten tot lokale winkeltjes. Kortom, deze charmante kangoeroewoning biedt talloze mogelijkheden en heeft alles in huis om van jouw vastgoeddroom een realiteit te maken.

* * *

Leuvensesteenweg 226 - 2812 Mechelen - Toestand
Welkom bij deze charmante woning, oorspronkelijk gebouwd in 1946. Met een solide structuur als fundament biedt deze woning een uitstekende basis voor verdere renovaties en aanpassingen naar eigen smaak.
Wat deze woning echt uniek maakt, is de huidige indeling als kangoeroewoning. Elk verdiep is een afzonderlijke woonentiteit op zich, waardoor het een veelzijdige en flexibele leefruimte biedt. Of je nu op zoek bent naar een gezellig nestje voor jezelf, een plek voor meerdere generaties of een investeringsmogelijkheid, deze woning biedt talloze mogelijkheden.
Indeling
Kelder: Ruime kelder op stahoogte
Gelijklvoers: Inkomhal - grote keuken - eetkamer - lichtrijk woonkamer met zicht op tuin - badkamer - slaapkamer
Eerste verdieping: Nachthal - woonkamer - keuken - badkamer - slaapkamer - slaapkamer

Tuin
Vanuit de gezellige woonkamer heb je directe toegang tot de ruime tuin, een ware oase van rust en groen. De tuin is gunstig georiënteerd op het zuidwesten, waardoor je hier kunt genieten van overvloedige zonneschijn gedurende de hele dag.

Ligging
Deze gezellige woning bevindt zich net buiten de historische Mechelse Vesten, waardoor het centrum van Mechelen gemakkelijk bereikbaar is op slechts 5 minuten fietsen. De ligging biedt ook goede verbindingen met het openbaar vervoer en met de auto, waardoor pendelen en het verkennen van de omgeving eenvoudig zijn.
In de directe omgeving zijn er verschillende winkels en voorzieningen beschikbaar, waardoor het dagelijkse leven gemakkelijker wordt. Van supermarkten tot lokale winkels, alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 269.000
Revenu cadastral
€ 726
Général
Type
Maison
Terrain
214 m2
Zone habitable
142 m2
Référence
3B1HJT-T7LN6
EPC
571 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Woning gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€269.000 / ERA Vijfhoek
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder