Carte

Kiezelstraat 9

3078 Meerbeek
à Vendre
93 m² Vivre
530 m² Terrain
2 Chambres
Description

Deze rustig gelegen woning, met een zuidwestelijk georiënteerde tuin op een perceel van 5a30ca, is ideaal gelegen nabij de E40 met gemakkelijke toegang tot Leuven en Brussel. Volledig nieuw gebouwd in 2006, bevindt de woning zich in het verhoogde recreatiegebied De Tomme, met een officieel vergunde woonfunctie.

In 2016 werd de woning gerenoveerd met nieuwe vloeren, keuken en badkamer. De indeling omvat een inkomhal, gastentoilet met wastafel, een gezellige woonkamer met tv-hoek en eetkamer, en een volledig uitgeruste open keuken met alle apparatuur (vaatwasser, kookplaat, koelkast, vriezer, oven en magnetron). Vanuit de eetkamer leiden dubbele deuren naar het zuidwestelijke terras.

Naast de keuken bevindt zich een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger, CV op gas en een waterontharder. Deze ruimte biedt ook toegang tot de carport. Op de bovenverdieping vinden we een ruime, lichte badkamer met een ligbad (met douchefunctie), een wastafelmeubel, een toilet en ingebouwde kasten. De grote master slaapkamer kan worden opgesplitst in twee slaapkamers, elk met een Velux-venster. Er is ook een compacte slaapkamer met een Velux-venster (momenteel gebruikt als bergruimte).

De woning heeft aan de voorkant een bestrate parkeerplaats voor vier auto's. Aan de linkerkant van het huis is een nieuwe overdekte carport met een metalen poort. De tuin is volledig omheind en toegankelijk vanaf beide zijden van het huis. De woning wordt verwarmd met aardgas en heeft een EPC C certificaat.

Als je op zoek bent naar een compacte, instapklare woning midden in het groen, maar toch gemakkelijk bereikbaar, neem dan snel contact op met mevrouw Kris Belemans via info@immoalacarte.be voor een afspraak.

* * *

Kiezelstraat 9 - 3078 Meerbeek - Rustig gelegen woning met ZW-tuin op een perceel van 5a30ca . 0p een boogscheut van de E40 en met vlotte bereikbaarheid richting Leuven of Brussel. De woning werd volledig nieuw opgericht in 2006 en bevindt zich in het hoger gelegen recreatiegebied De Tomme, met een vergunde officiële woonfunctie. In 2016 werden renovatiewerken uitgevoerd (vloeren, keuken en badkamer) Indeling : inkomhal, gastentoilet met handwasser, een aangename woonkamer met tv-hoek en eetkamer, een volledig geinstalleerde open keuken voorzien van alle toestellen (afwasmachine, kookplaat, koelkast, diepvriezer, oven en microgolf). Vanuit de eetkamer een dubbele deur naar het ZW gerichte terras. Naast de keuken een bergruimte met aansluiting wasmachine en droogkast, CV op gas en waterontharder, toegangsdeur naar de carport. Op de verdieping vinden we een ruime en lichtrijke badkamer met ligbad (met douchefunctie) een lavabomeubel , een wc en ingebouwde kasten. De grote masterbedroom kan opgesplitst worden in 2 slaapkamers met elk een veluxraam. en een compacte slaapkamer met veluxraam (momenteel bergruimte). De woning heeft vooraan een beklinkerde parking waar 4 wagens kunnen staan. Links van de woning bevindt zich een nieuwe overdekte carport met metalen poort. De tuin is volledig omheind en is langs weerszijden van de woning toegankelijk. CV aardgas, EPC C Ben je op zoek naar een compacte en instapklare woning in het groen, maar toch vlot bereikbaar ? Stuur dan snel een mail naar mevr. Kris Belemans op info@immoalacarte.be en wij contacteren u voor een afspraak.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 370.000
Revenu cadastral
€ 620
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2006
Terrain
530 m2
Zone habitable
93 m2
Référence
4WOKPAW8TMPI
Code Agence
3851
EPC
227 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet van toepassing
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet van toepassing
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Recreatiegebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
17 Apr 2024
€370.000 / Immo à la Carte
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder