Carte

Hemelrijk 78

9402 Meerbeke
à Vendre
150 m² Vivre
3 Chambres
Description

Deze ruime driegevelwoning in Meerbeke, een deelgemeente van Ninove, beschikt over talrijke troeven. Met zijn garage, tuin, zonnepanelen en een groot perceel van maar liefst 37 are 85, biedt deze woning alle comfort voor het hele gezin. Op het gelijkvloers vind je de inkomhal die uitgeeft op de ruime eet- en leefruimte met open keuken. Daarnaast is er ook een veranda, wasplaats, garage en atelier. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een kantoor en een badkamer. Er is bovendien een zolder die te bereiken is via een uittrekbare trap.

De woning heeft een EPC D-label, maar vereist geen renovatiewerken. De zonnepanelen leveren bovendien nog minimaal €6.000 op dankzij de groencertificaten die nog 8 jaar geldig zijn. Verwarmen gebeurt met aardgas (vernieuwd in 2023) en de woning is uitgerust met aluminium dubbele beglazing, een nieuwe voorgevel, ramen en dakgoten aan de voorkant alsook een vernieuwd dak sinds 2005.

Het gelijkvloers moet wel nog worden afgewerkt. Voorzieningen zoals een lagere school en bakker bevinden zich op wandelafstand (500m) terwijl grotere winkels en het station slechts op 3 km afstand liggen. Een bezoek aan deze veelzijdige woning loont zeker de moeite.

* * *

Hemelrijk 78 - 9402 Meerbeke - OPTIE ! In Meerbeke, deelgemeente van Ninove, stellen wij u deze ruime 3 gevel-woning voor met garage, tuin, zonnepanelen en weide op 37 are 85. Deze woning bestaat uit een inkomhal, living / eetplaats met open ingerichte keuken en aanpalende veranda, wasplaats, garage en atelier. Het verdiep herbergt 3 slaapkamers, bureau en badkamer. Zolder bereikbaar via uitrekbare trap. EPC D (GEEN renovatie verplichting) , zonnepanelen met groencertificaten (nog 8jaar, wat een rendement nog oplevert van min. € 6.000), Cv aardgas (2023), dubbele beglazing alu, nieuwe voorgevel, nieuwe ramen en dakgoten aan voorgevel, nieuw dak 2005. Gelijkvloers verder af te werken. Lagere school, bakker op 500 m. Grote winkels en station op 3 KM. Te bezoeken

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 285.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
150 m2
Référence
PFS390HUH4Y1
Code Agence
463-5046
Historique des prix
21 Mar 2024
€285.000 / C21 A.T.G.
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder