Home à Vendre Maison 1860 Meise
Keizerinlaan 18
Carte

Keizerinlaan 18

1860 Meise
à Vendre
269 m² Vivre
761 m² Terrain
Description

Deze ruime woning, gelegen op een gunstige locatie met een perceel van 762m², is perfect voor iedereen die dicht bij openbaar vervoer, scholen en winkels wil zijn. Bij binnenkomst word je begroet door een grote hal met een apart toilet voor gasten. De begane grond beschikt over een comfortabele L-vormige woonkamer van 65m² met een ingebouwde cassette, ideaal om te ontspannen. De keuken van 12m² is functioneel uitgerust met een kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Er is ook een handige wasruimte met extra douche die toegang biedt tot de tuin.

Een elegante trap leidt naar de bovenverdieping waar veel ruimte is. Hier vind je een eerste badkamer met ligbad en dubbele wastafel, evenals zes ruime kamers. Een extra toilet, een berging en een tweede badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel zijn ook aanwezig. Via een zolderluik heb je toegang tot een ruime zolder met veel opbergruimte.

De woning heeft nog meer te bieden met een volledig onderkelderde structuur. De garage strekt zich uit onder het hele huis en biedt voldoende ruimte voor meerdere voertuigen of andere activiteiten. Buiten kun je genieten van een volledig omsloten tuin.

Als je op zoek bent naar een ruime woning met veel mogelijkheden op een toplocatie, aarzel dan niet om een bezoek te brengen.

* * *

Keizerinlaan 18 - 1860 Meise - Deze woning geniet van een bevoorrechte ligging op een perceel van 762m². Openbaar vervoer, scholen en winkels zijn nier veraf. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart toilet voor het gemak van de gasten. De gelijkvloerse verdieping omvat een gezellige L-vormige woonkamer (65m²) met inbouwcassette waar u kunt ontspannen en genieten van het comfort van thuis. We lopen door naar de keuken (12m²) die functioneel is ingericht met kookplaat, dampkap, koelkast, oven, dubbele spoeltafel en vaatwasser. Daarnaast is er een handige wasplaats met een extra douche voorzien die toegang geeft op de tuin. Een elegante trap leidt ons naar de bovenverdieping, waar een overvloed aan ruimte wordt geboden. Een 1ste badkamer met ligbad en dubbele wastafel en maar liefst 6 ruime kamers (9m²,9m²,9m²,10m²,10m²,15m²). Een extra apart toilet een berging en een 2de badkamer met douche, ligbad en dubbel wastafel. Via het zolderluik krijgen we toegang tot de ruime zolder die voldoende opbergruimte biedt.
Deze prachtige woning biedt nog meer mogelijkheden met zijn volledig onderkelderde structuur. De garage strekt zich uit onder het gehele huis en biedt voldoende ruimte voor meerder voertuigen en of andere activiteiten. Buiten kan je in alle rust genieten van een volledig afgesloten tuin.
Ben je opzoek naar een ruime woning met tal van mogelijkheden op een toplocatie? Aarzel dan niet voor een bezoek.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 575.000
Revenu cadastral
€ 3.368
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1975
Terrain
761 m2
Zone habitable
269 m2
Référence
STII12LWSJF1
EPC
545 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20230803-0002956984-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
09 Mar 2024
€575.000 / ERA Immo Toye
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder