Home à Vendre Maison 1860 Meise
Oude Vilvoordsebaan 7
Carte

Oude Vilvoordsebaan 7

1860 Meise
à Vendre
276 m² Vivre
1465 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek "Merelhof", een prachtig onderhouden villa die luxe, comfort en charme naadloos in elkaar laat overvloeien. Gelegen in een rustige, groene omgeving, biedt deze woning snelle en gemakkelijke verbindingen met steden zoals Brussel, Antwerpen en Leuven, evenals de Kust en de Ardennen.

Bij aankomst word je verwelkomd door een weelderige tuin, zorgvuldig aangelegd op een perceel van 14a 65ca. De woning zelf, oorspronkelijk gebouwd in 1950 en gerenoveerd in de jaren '70 en '80, straalt een tijdloze elegantie uit. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 276m², inclusief drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een kantoor en een grote garage, is er genoeg ruimte voor iedereen. En er is zelfs potentieel voor uitbreiding.

Hoewel de EPC-waarde van 370 kWh en het energielabel E aangeven dat renovatie vereist is, biedt dit ook een geweldige kans om te investeren in groene technologieën zoals zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen.

Wat "Merelhof" echt uniek maakt, is de combinatie van zijn kenmerken. Van de ruime, lichte interieurs en de authentieke architectuur tot de gunstige ligging nabij winkels en scholen en de prachtig aangelegde, volgroeide tuin - elk aspect draagt bij aan de aantrekkelijkheid van dit pand.

Voor meer informatie over deze aantrekkelijke woning, bezoek onze website.

* * *

Oude Vilvoordsebaan 7 - 1860 Meise - Zeer goed onderhouden villa met ruime tuin Deze karaktervolle woning, genaamd “Merelhof”, combineert luxe, comfort en veel charme. Een stijlvolle inkomhal, met een prachtig samenspel van verfijnde details en warme accenten, verwelkomt iedere bezoeker. Ideaal gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij alle voorzieningen, en met vlugge gemakkelijke verbindingen met Brussel, Antwerpen, Leuven, …, Kust en Ardennen.
Bij het betreden van het terrein wordt u begroet door een weelderig perceel van 14a 65ca, waar een prachtig aangelegde tuin zich uitstrekt rondom de woning.
Het woonhuis zelf, oorspronkelijk gebouwd in 1950 en zorgvuldig gerenoveerd in de jaren ’70 en ‘80, met aandacht voor de karaktervolle stijl, straalt een tijdloze elegantie uit. Een royaal bewoonbare oppervlakte van 276m, omvat onder andere drie ruime slaapkamers, twee badkamers, bureel, grote garage, ... Uitbreiding behoort zeker ook tot de mogelijkheden.
Met een EPC-waarde van 370 kWh en een energielabel E, is de renovatieplicht van toepassing, maar biedt het ook een uitgelezen kans om te investeren in groene technologieën zoals zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen.
Wat deze woning echt onderscheidt, is de combinatie van zijn unieke kenmerken. Van de ruime en lichtrijke interieurs tot de oorspronkelijke architectuur, van de gunstige ligging op loop- en fietsafstand van winkels en scholen tot de zorgvuldig aangelegde, volgroeide tuin, elk aspect draagt bij aan de aantrekkingskracht van dit prachtige pand.
Bezoek zeker onze website voor uitgebreide informatie over dit mooie aantrekkelijke pand.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 775.000
Revenu cadastral
€ 2.228
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1950
Terrain
1465 m2
Zone habitable
276 m2
Référence
W931S2VHJOTC
Code Agence
306
EPC
370 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240229-0003159235-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Mar 2024
€775.000 / Immo Wemmel
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder