Carte

Plasstraat 8

1860 Meise
à Vendre
280 m² Vivre
1896 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige en ruime villa in Meise, een droomwoning voor wie op zoek is naar comfort, luxe en voldoende leefruimte. Gelegen op een riant perceel van 18a96ca, biedt dit huis alles voor een rustig en aangenaam leven.

Deze villa, gebouwd in 1985, combineert een karakteristieke uitstraling met moderne elementen. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 280m² biedt het voldoende ruimte voor het hele gezin.

De woning telt vier royale slaapkamers die elk genoeg privacy bieden. Daarnaast is er een biljartzaal, ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Veiligheid is een belangrijk aspect van deze villa. Dankzij een alarmsysteem en veiligheidsglas kunnen de bewoners zorgeloos genieten. Een kruipkelder biedt extra bescherming tegen ongewenste bezoekers.

De tuin, gelegen op het noordoosten, laat je op elk moment van de dag van de zon genieten. Het ruime terras met prachtig tuinzicht is de ideale plek om te ontspannen.

De woning heeft één badkamer, voorzien van alle moderne gemakken. Of je nu wilt ontspannen in bad of snel wilt douchen, het kan allemaal.

Tot slot is er een garage aanwezig, zodat je altijd een veilige parkeerplek hebt voor je auto. Kortom, deze villa in Meise biedt alles voor een comfortabel en luxueus leven.

* * *

Plasstraat 8 - 1860 Meise - Ruime villa met 4 slaapkamers op 18a96ca Bezoekaanvragen uitsluitend online: www.immo-wemmel.be

Deze prachtige ruime villa in Meise is een droomhuis voor iedereen die op zoek is naar comfort, ruimte en luxe. Gelegen op een perceeloppervlakte van 18a96ca, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en rustig leven.

Het bouwjaar van deze villa is 1985, wat betekent dat het huis een karakteristieke uitstraling heeft met moderne elementen. Met een bewoonbare oppervlakte van 280m² is er genoeg ruimte voor het hele gezin.

De villa beschikt over vier ruime slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor iedereen om te ontspannen en te genieten van hun eigen privacy. Daarnaast is er ook een biljartzaal aanwezig, waar je vrienden en familie kunt uitnodigen voor een gezellige avond.

Veiligheid is ook een belangrijk aspect van deze woning. Met een alarmsysteem en veiligheidsglas kunnen bewoners met een gerust hart genieten van hun thuis. Daarnaast is er ook een kruipkelder aanwezig, wat extra bescherming biedt tegen eventuele ongewenste gasten.

De tuin van deze villa is gelegen op het noordoosten, waardoor je de hele dag door kunt genieten van de zon. Met een ruim terras en een prachtig uitzicht op de tuin, is dit de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen.

De woning beschikt over één badkamer, die is uitgerust met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt. Of je nu wilt genieten van een ontspannend bad of snel wilt douchen, alles is mogelijk.

Tot slot heeft deze villa ook een garage, waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige parkeerplaats voor je auto. Kortom, deze woning in Meise heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxueus leven.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 860.000
Revenu cadastral
€ 2.749
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1985
Terrain
1896 m2
Zone habitable
280 m2
Référence
-OZRGABW6TL0
Code Agence
104
EPC
228 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20231106-0003033290-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Mar 2024
€860.000 / Immo Wemmel
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder