Carte

Nonnenwegel 8

9090 Melle
à Vendre
158 m² Vivre
190 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek deze prachtig onderhouden woning in Vogelhoek, Melle. De woning beschikt over een gastvrije inkomhal die leidt naar een ruime woon- en eetkamer. De vernieuwde open keuken is uitgerust met alle moderne apparatuur. De woning heeft ook een badkamer met aangrenzende wasruimte en toilet. Buiten vindt u een aangenaam terras, een verzorgde tuin compleet met tuinhuis en tuinberging. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één bijzonder ruim was en vroeger als twee slaapkamers werd gebruikt. Er is ook een ruime opbergzolder onder het dak. De woning ligt tegenover de NMBS-kantoren in een rustige straat. De huidige eigenaar huurt ook een garage en parkeerplaats recht tegenover de woning, die kan worden overgenomen. EPC: 563 UC: 3007159. Vg/WgLk/Gmo/Gvkr/Gvv.

* * *

Nonnenwegel 8 - 9090 Melle - Melle Vogelhoek: zeer goed onderhouden woning met aangename tuin. Indeling: inkomhal, ruime leefruimte - eetplaats en vernieuwde open keuken voorzien van alle toestellen, badkamer met aansluitend de wasruimte en toilet. Terras, tuin, tuinhuis en tuinberging. 1ste verdieping: 2 slaapkamers, waarvan 1 hele ruime kamer die vroeger dienst deed als 2 slaapkamers. De woning beschikt onder het dak over een ruime opbergzolder. Gelegen tegenover de kantoren van de NMBS in een rustige straat. De eigenaar huurt momenteel nog een garage en staanplaats recht tegenover de woning, deze kan overgenomen worden. Vg/WgLk/Gmo/Gvkr/Gvv. EPC: 563 UC: 3007159.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 259.000
Revenu cadastral
€ 265
Général
Type
Maison
Terrain
190 m2
Zone habitable
158 m2
Référence
H3QB16YDJXHW
Code Agence
3693699
EPC
563 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
13 Mar 2024
€259.000 / Immo-T
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder