Home à Vendre Maison 8930 Menen
Geluwestraat 51
Carte

Geluwestraat 51

8930 Menen
à Vendre
110 m² Vivre
183 m² Terrain
Description

Deze goed onderhouden en verzorgde woning, gelegen in een rustige maar centrale wijk van Menen, is nu beschikbaar.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal u naar de lichte woonkamer, die naadloos overloopt in de comfortabele eetkamer en de aangrenzende keuken. De keuken biedt toegang tot de praktische wasruimte/bureau en de tuin. De badkamer op de begane grond is uitgerust met een douche, bad en wastafel, en er is een apart toilet aanwezig.

De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers. De volledig geïsoleerde zolder kan worden omgebouwd tot een derde slaapkamer of hobbyruimte. De onderhoudsvriendelijke tuin heeft een terras en een groot tuinhuis.

De woning is uitgerust met zonnepanelen en heeft een gunstige EPC C-rating. Een extra garage kan worden aangeschaft voor 20.000 euro.

Enkele pluspunten van deze woning zijn het gunstige EPC, de goede ligging, de veiligheid tegen asbest en de zonnepanelen.

De vermelde prijs is een startprijs. Elk bod dat gelijk is aan of hoger dan deze prijs, wordt voorgelegd aan de eigenaar, die het recht heeft om het te accepteren of te weigeren.

Voor meer informatie over deze woning kunt u terecht op onze website www.immolietaer.be. Als u geïnteresseerd bent in een bezichtiging of meer informatie wilt, neem dan gerust contact op met Kimberly of Simon op 0470574605 - 0472619084.

* * *

Geluwestraat 51 - 8930 Menen - Deze verzorgde goed onderhouden woning is rustig maar toch centraal op ons dorp in menen.

Bij het binnen komen van de woning hebben we eerst de inkomhal die toegang geeft naar de woonruimte.
De lichtrijke woonkamer heeft toegang tot de gezellige eetkamer met aansluitend de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de wasruimte/ bureau en tuin.

Alsook de badkamer is op de beneden verdieping. Deze is uitgerust met douche, bad, wastafel. Er is een apart toilet.

Op het eerste verdiep kun je 2 ruime slaapkamers vinden. De zolderverdieping is volledig geïsoleerd en kan omgevormd worden tot een 3de slaapkamer of hobbyruimte.

De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van terras en ruim tuinhuis.

De woning is voorzien van zonnepanelen en beschikt over EPC C.

KAN BIJKOMEND EEN GARAGE KOPEN VOOR 20.000 EURO

Pluspunten:
- gunstig EPC
- goede ligging
- asbestveilig
- zonnepanelen

De vermelde prijs is een vanaf prijs, elk bod gelijk of hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Wenst u graag meer informatie over deze woning? U kunt alle gegevens en specificaties vinden op onze website www.immolietaer.be.
Heeft u interesse in meer informatie of een bezoek aan deze woning? Aarzel niet om contact op te nemen met Kimberly of Simon via 0470574605 - 0472619084

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 215.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
183 m2
Zone habitable
110 m2
Référence
8DOGU64JBQMR
Code Agence
3712267
EPC
254 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20231207-0003058791-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet ingegeven
Convocation émise
Niet ingegeven
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
17 Apr 2024
€215.000 / Immo Lietaer
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder