Carte

Nieuwelaan 157

1785 Merchtem
à Vendre
293 m² Vivre
5 Chambres
Description

* * *

Nieuwelaan 157 - 1785 Merchtem - Prachtige Viergevel Woning met Zwembad in Brussegem !
Ontdek de ultieme charme van deze betoverende viergevel woning, gelegen op de grens van Meise. Een meesterlijke renovatie van een oude boerderij (longière) heeft deze woning omgetoverd tot een oase van luxe en comfort, met behoud van haar authentieke charme.
De majestueuze cathedrale living verwelkomt u met open armen, voorzien van een imposante openhaard die warmte en gezelligheid uitstraalt. De vloeren ademen geschiedenis met authentieke tegels en tommeten die het verleden koesteren. Op de begane grond wordt uw comfort verzekerd door vloerverwarming, waardoor elke stap een genot wordt. Een kelder, met zorg omgevormd tot een sauna oord, biedt de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. De perfecte combinatie van modern comfort en traditionele elegantie zorgt voor een unieke leefomgeving.
Deze woning is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk. Zonnepanelen sieren het dak, en de certificaten zullen aan de nieuwe eigenaar worden overgedragen, waardoor duurzaamheid een integraal onderdeel van uw nieuwe thuis wordt. Uw veiligheid en gemoedsrust zijn gegarandeerd met geavanceerde voorzieningen zoals airconditioning, een alarmsysteem met camera's en een zwembad. Mis deze unieke kans niet en maak van deze betoverende plek uw thuis!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 695.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
293 m2
Référence
71QZ-Y0SLSOJ
Code Agence
463-5057
Historique des prix
29 Feb 2024
€695.000 / C21 A.T.G.
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder