Home à Vendre Maison 1785 Merchtem
Steenhuffelstraat 14
Carte

Steenhuffelstraat 14

1785 Merchtem
à Vendre
85 m² Vivre
2 Chambres
Description

Dit betoverende landelijk huis, omringd door de pracht van de natuur, biedt rust en sereniteit in een idyllische setting. Het ligt vlakbij wandelgebieden en het schilderachtige Buggenhoutbos. Ook golfenthousiasten zijn hier aan het juiste adres met een golfclub op fietsafstand.

Hoewel het huis compact van formaat is, straalt het een warme en gezellige sfeer uit, dankzij smaakvolle renovaties. Geniet van knusse avonden in de woonkamer, compleet met een behaaglijke kachel. Extra gemakken zoals bekabeling voor muziek, een alarmsysteem en elektrische rolluiken zorgen voor een comfortabel thuisgevoel.

De garage biedt veilige parkeergelegenheid en privacy, terwijl de badkamer op het gelijkvloers toegankelijk is voor alle bewoners. Let wel, enkele afwerkingen zoals de ketel, badkamer en het terras moeten nog voltooid worden.

Dankzij zijn landelijke ligging, kan het huis iets moeilijker te vinden zijn voor bezoekers. Maar laat dit u niet tegenhouden, de rust en charme die dit huis te bieden heeft, maken het absoluut de moeite waard!

Mis deze unieke kans niet en creëer uw eigen oase van rust. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen in dit charmante landelijke huis met prachtig uitzicht.

* * *

Steenhuffelstraat 14 - 1785 Merchtem - Charmant landelijk huis te koop met prachtig uitzicht!
Welkom bij dit idyllische driegevelhuis, gelegen in een serene omgeving, omringd door natuurpracht. Ligging: Geniet van een prachtige en rustige ligging, grenzend aan wandelgebieden en het betoverende Buggenhoutbos. Voor de liefhebbers van golf ligt een club op fietsafstand, perfect voor ontspanning in de natuurlijke omgeving. Dit huis, hoewel compact, is uitstekend ingericht met smaakvolle renovatie om het karakter behouden. Ervaar een warme en gezellige sfeer in de woonkamer, compleet met een kachel voor de koude avonden. Voorzien van bekabeling voor muziek, een alarmsysteem en elektrische rolluiken voor extra gemak en veiligheid.Parkeer uw voertuig veilig in de garage en geniet van privacy zonder inkijk van buitenaf. De badkamer bevindt zich op het gelijkvloers, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor alle bewoners. Hoewel het huis vele hoogtepunten heeft, is het belangrijk op te merken dat enkele afwerkingen nog niet zijn voltooid. Dit omvat de ketel, badkamer en het terras. De ligging, hoewel rustig en idyllisch, kan een uitdaging zijn voor bezoekers om het adres te vinden. Dit huis biedt de perfecte combinatie van landelijke rust, comfort en modern gemak. Mis deze unieke kans niet om uw eigen oase van rust te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 279.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
85 m2
Référence
B1WW2J6S7Y7D
Code Agence
463-5130
Historique des prix
23 Mar 2024
€279.000 / C21 A.T.G.
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder