Carte

Klarenhof 14

9820 Merelbeke
à Vendre
209 m² Vivre
4 Chambres
Description

Deze woning is een perfecte combinatie van hoogwaardige afwerking, hedendaagse stijl, energie-efficiëntie, uitstekende locatie en ruimtelijkheid. De bereikbaarheid is zeer gunstig, met nabijheid van de belangrijkste wegen zoals R4, E17, E40, evenals het station, centrum Gent, UZ Gent en verschillende scholen. Ondanks de centrale ligging, geniet de woning van een groene, kindvriendelijke omgeving en een autoluwe straat.

De woning bevindt zich op een perceel van 312m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 209m². Het huis beschikt over een inkomhal met ingebouwde kasten en een gastentoilet. De functionele leefruimte van 41,54m² is toegankelijk via een pivot deur en biedt een prachtig uitzicht op de tuin, eetplaats en keuken. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en geeft toegang tot de garage, die is uitgerust met was- en droogkastaansluiting, waterverzachter, spoelbak en automatische poort.

De onderhoudsvriendelijke tuin met terras, voorzien van een terrasoverkapping met elektrische zonnewering, is toegankelijk vanuit de garage, keuken en de leefruimte. Een extra bankirai-terras, een onderhoudsvrij tuinhuis en een regenwaterput van 7000 liter maken de buitenruimte compleet.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers met ingebouwde kasten, en een volledig uitgeruste badkamer. Het tweede verdiep huisvest een vierde slaapkamer en een technische berging.

De woning is energiezuinig met 14 zonnepanelen en voorziening voor een laadpaal voor snelladen. Andere kenmerken zijn vloerverwarming, eiken parket, inbouwverlichting, automatische zonnescreens en ramen met muggengaas. Domotica voor licht- en temperatuurregeling zorgt voor extra comfort.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, hedendaagse en toch tijdloze woning in een kindvriendelijke en groene omgeving? Neem dan contact op voor een afspraak. Meer informatie vindt u op https://klarenhof14.rosseel.be/.

* * *

Klarenhof 14 - 9820 Merelbeke - De rode draad in deze woning is de hoogwaardige afwerking met eigentijdse stijl, energiezuinigheid, topligging, lichtinval en ruimte.

De woning kent een uiterst gunstige bereikbaarheid, dichtbij de invalswegen R4,E17, E40, station, centrum Gent, UZ Gent en tal van scholen. Ondanks deze centrale locatie bevindt de woning zich in een groene, kindvriendelijke omgeving (speelbos) en in een autoluwe straat.

De woning die wij u vandaag aanbieden is gelegen op een perceel van 312m² en kent een bewoonbare oppervlakte van 209m². De indeling is als volgt: inkomhal (voorzien van ingemaakte kasten) en gastentoilet. Via de pivot deur betreedt u de functionele leefruimte van 41,54m². Dankzij de indeling kan u genieten van overvloedig licht, ruimte en een mooi zicht op de tuin, eetplaats en keuken. De aangrenzende keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, combi-oven, oven, vaatwasser en Amerikaanse koelkast, biedt tevens toegang tot de garage. Deze garage is voorzien van een volledige kastenwand, was- en droogkastaansluiting, waterverzachter, spoelbak en automatische poort naar de oprit, waar nog een extra wagen kan worden geplaatst. Toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met terras, voorzien van een terrasoverkapping met elektrische zonnewering, is zowel mogelijk vanuit de garage, keuken als de leefruimte. Een extra bankirai-terras, geïmpregneerd onderhoudsvrij tuinhuis en een regenwaterput van 7000 liter maken de buitenruimte compleet.

Op het eerste verdiep biedt de nachthal u toegang tot de drie slaapkamers (11,76m², 9,59m² en 15,65m²), deze zijn allen voorzien van ingemaakte kasten. De volledig uitgeruste badkamer omvat een ligbad, douche, dubbele lavabo en handdoekradiator. In de nachthal is er ook een centraal gelegen toilet.

Op het tweede verdiep bevindt zich een vierde slaapkamer van maar liefst 36,38m², eveneens voorzien van ingemaakte kasten en twee bureaus. Naast deze kamer ligt de technische berging met cv-ketel voor de vloerverwarmingskringen en ventilatiesysteem type D.

De woning met EPC-label A, beschikt over 14 zonnepanelen (5880WP vermogen) en is de aansluiting voor een laadpaal aan de oprit voorzien op een 3-fasige aansluiting voor snelladen. Over de gehele woning is er vloerverwarming, een mooie eiken parket, veel stopcontacten, inbouw verlichting, automatische zonnescreens en ramen voorzien van muggengaas. Bovendien kan u gebruik maken van de domotica voor licht- en temperatuur sturing. De afwerking van de mooie eiken parket en de aanwezigheid van ingemaakte kasten zorgt voor een uniforme stijl en comfort doorheen de woning.

Kortom bent u opzoek naar een uiterst kwalitatief volle, hedendaags en toch tijdloos, energiezuinige woning, waar echt elke m² optimaal is benut en dit nog eens met een vlotte bereikbaarheid, gelegen in een heel kindvriendelijke en groene omgeving? Boek dan nu uw afspraak in!
Interesse? https://klarenhof14.rosseel.be/

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 669.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2017
Zone habitable
209 m2
Référence
A-WK1YRP2JVW
Code Agence
kwalitatieve-energiezuinige-ha
EPC
94 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
44043-G-2012_ 12862/EP12733/A006/D01/SD001
Historique des prix
19 Mar 2024
€669.000 / Agence Rosseel
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder