Home Maison 9820 Merelbeke
Hundelgemsesteenweg 587
Carte

Hundelgemsesteenweg 587

9820 Merelbeke
178 m² Vivre
913 m² Terrain
2 Chambres
€398.000
Description

Wij stellen u voor aan een prachtige en uiterst ruime alleenstaande woning in Merelbeke, ideaal gelegen op de Hundelgemsesteenweg 587. Dit perfect onderhouden pand is rijk aan potentieel en kan, met enige moderniseringswerken, de ideale gezinswoning worden.

De woning biedt vele aantrekkelijke kenmerken, waaronder grote leefruimtes, een lichtrijke woonkamer, keuken, bureauruimte (die kan fungeren als derde slaapkamer), twee volwaardige slaapkamers, een badkamer en ruime wasplaats met douche. Een extra troef van dit pand is de zeer ruime zolder van ongeveer 102m², die kan worden omgevormd tot een extra woonruimte.

Buiten beschikt de woning over een lange oprit, wat voldoende parkeermogelijkheden biedt. U kunt ook genieten van de onderhoudsvriendelijke tuin met zuidoostelijke oriëntatie.

De eerste kijkdag is gepland op zaterdag 13 april - schrijf u in via www.nobels.be met referentienummer 3694232. Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis te ontdekken in het hart van Merelbeke.

* * *

Hundelgemsesteenweg 587 - 9820 Merelbeke - Eerste bezoekmoment op zaterdag 13 april. Inschrijven kan via www.nobels.be onder referentienummer 3694232.UITERST RUIME, PERFECT ONDERHOUDEN woning met MOOIE TUIN en DUBBELE GARAGE, dit op CENTRALE LIGGING te Merelbeke. Deze ALLEENSTAANDE eigendom bevat met zijn GROTE LEEFRUIMTES heel wat POTENTIEEL en kan mits de NODIGE MODERNISERINGSWERKEN uitgroeien tot de PERFECTE GEZINSWONING!Zo heeft u een LICHTRIJKE WOONKAMER, keuken, bureauruimte of 3de slaapkamer, 2 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS, badkamer en een ruime wasplaats met douche. EXTRA TROEF is de ZEER RUIME ZOLDER (+-102m²), die kan dienen als WOONUITBREIDING.U heeft VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID door de LANGE OPRIT.Buiten is het GENIETEN van de ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN die geniet van een ZUIDOOSTELIJKE oriëntatie.Adres: Hundelgemsesteenweg 587 te Merelbeke

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 398.000
Revenu cadastral
€ 1.340
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1965
Terrain
913 m2
Zone habitable
178 m2
Référence
WN7GMVDVJA4U
Code Agence
9820, Hundelgemsesteenweg 587
EPC
291 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
22 Mar 2024
€398.000 / Immo Nobels
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder