Home à Vendre Maison 9820 Merelbeke
Hoorndriesstraat 20B
Carte

Hoorndriesstraat 20B

9820 Merelbeke
à Vendre
191 m² Vivre
449 m² Terrain
4 Chambres
Description

Gelegen in het vredige Merelbeke, vind je deze ruime halfopen bebouwing die in 2007 werd opgetrokken. Met vier prachtige slaapkamers en een royale badkamer biedt deze woning alle comfort en ruimte die je als gezin nodig hebt. Op een perceel van 449m², is dit de perfecte gezinswoning voor wie houdt van rust en ruimte.

Momenteel wordt de woning verhuurd, maar er zijn tal van mogelijkheden om het interieur naar eigen smaak in te richten. De grote woonkamer en open keuken creëren een lichte en gezellige leefruimte. Daarnaast kun je in de tuin heerlijk genieten van de frisse lucht. De woning beschikt ook over een ruime garage met een aparte berging en wasruimte.

Qua locatie zit je hier perfect: winkels, scholen en openbaar vervoer liggen op een steenworp afstand. Bovendien bevind je je vlakbij het levendige centrum van Merelbeke en de groene Vlaamse Ardennen.

Ben je op zoek naar een ruime, comfortabele gezinswoning in Merelbeke? Dan is dit pand zeker de moeite waard! Voor meer informatie, stuur gerust een mail naar alain@makelaarshuys.be.

* * *

Hoorndriesstraat 20B - 9820 Merelbeke - Deze ruime en goed gelegen half open bebouwing in Merelbeke werd gebouwd in 2007. Deze woning biedt alle comfort en ruimte die je nodig hebt, met maar liefst 4 mooie slaapkamers en een ruime badkamer. De woning is gelegen op een perceel van 449m² en is ideaal voor wie op zoek is naar een gezinswoning in een rustige buurt.

De woning is op heden verhuurd en biedt vele mogelijkheden om het naar eigen smaak en stijl in te richten. De ruime woonkamer en open keuken zorgen voor een gezellige en lichte leefruimte. Daarnaast is er ook een tuin aanwezig waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. De woning is tevens voorzien van een ruime garage met afzonderlijke berging en wasruimte.

De ligging van de woning is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Daarnaast ben je ook zo in het bruisende centrum van Merelbeke of in de groene omgeving van de Vlaamse Ardennen.

Kortom, deze woning is een ideale plek voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele gezinswoning in Merelbeke.
interesse mail gerust op alain@makelaarshuys.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 515.000
Revenu cadastral
€ 1.041
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2007
Terrain
449 m2
Zone habitable
191 m2
Référence
S7ZV6HMZG3D5
Code Agence
AV-2267
EPC
125 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240330-0003186560-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
12 Apr 2024
€515.000 / Makelaarshuys
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder