Home à Vendre Maison 9820 Merelbeke
Tramstelplaats 19
Carte

Tramstelplaats 19

9820 Merelbeke
à Vendre
Van 169 m² Vivre
Description

* * *

Tramstelplaats 19 - 9820 Merelbeke - PERRON 19

Jouw ruimte in het hartje van Merelbeke voor het uitbouwen van uw handelszaak, praktijk of bedrijf!

Welkom bij Perron 19, waar binnen en buiten een visueel verbond aangaan om een unieke werkervaring te creëren op de voormalige eindhalte en stelplaats van de buurtspoorlijn Gent-Merelbeke. Dit high-end nieuwbouwproject, ontwikkeld door Sankt, biedt 2 casco commerciële ruimtes (kan ook samengevoegd worden tot 1 grote unit) en 5 riante woonunits aan stuk voor stuk voorzien van een luxueuze afwerking, drempelloze raampartijen en uitgestrekte terrassen die naadloos de binnen- en buitenruimtes verbinden.

Waarom Perron 19?
Perron 19 kijkt uit op de prachtig heraangelegde tramstelplaats, omgeven door een bruisend nieuw plein. Bewonder de charme van behouden historische elementen, zoals de iconische woning van de stationschef en de oude opslagloodsen, die deze locatie een uniek karakter geven. Vlotte bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor u en uw klanten.



Perron 19 is gebouwd met duurzaamheid als groene draad. Met een E-peil onder de 30 en geavanceerde milieuvriendelijke technieken, bent u verzekerd van een toekomstbestendige ruimte.

Het gerenommeerde architectenbureau a154 heeft een strak en verzorgd totaalconcept gecreëerd. De lichtrode bakstenen gevel en het donkerbronzen aluminium buitenschrijnwerk zorgen voor een tijdloze uitstraling die naadloos in de omgeving past.

Belangrijk!
Mis de unieke kans om te werken in het exclusieve Perron 19 niet - waar luxe, comfort en duurzaamheid samenkomen in harmonie.

Neem nu contact met Axel Lenaerts makelaars op via gent@axellenaerts.be of 09 245 24 24 en maak deel uit van dit buitengewone aanbod!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 495.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
Van 169 m2
Référence
STGMNVF-DREA
Code Agence
394942
Historique des prix
15 Apr 2024
€495.000 / Axel Lenaerts
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder