Home à Vendre Maison 9820 Merelbeke
Kasteelstraat 39
Carte

Kasteelstraat 39

9820 Merelbeke
à Vendre
170 m² Vivre
541 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze charmante bungalow, gelegen in de schilderachtige en groene omgeving van Melsen, biedt een uitstekende kans voor diegenen die op zoek zijn naar een renovatieproject. Met een ruim perceel van 541 vierkante meter, bevindt deze woning zich op een hoeklocatie in een gezellige woonwijk. Een van de vele voordelen van deze woning is de inpandige garage aan de voorzijde.

Binnenin vindt u een royale woon- en eetkamer, compleet met een knusse houtkachel. De keuken, uitgerust met alle benodigde apparatuur, heeft een authentieke vloer die bijdraagt aan de charme van het huis. Daarnaast beschikt de woning over drie slaapkamers, een kantoorruimte en een badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een indrukwekkende oppervlakte van 20 vierkante meter.

Er is ook een handige berging met een achterdeur die leidt naar de tuin - een privéplek waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Een ander voordeel van deze bungalow is dat alles zich op één niveau bevindt, wat gemak en toegankelijkheid garandeert. Tot slot zijn de ramen al voorzien van dubbele beglazing en rolluiken.

Met wat liefde en aandacht kan deze bungalow getransformeerd worden in een prachtig thuis. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem contact op via Emile@huysewinkel.be of bel 0472 35 71 19.

* * *

Kasteelstraat 39 - 9820 Merelbeke - Deze op te frissen bungalow in de groene omgeving van het pittoreske Melsen bevindt zich in een gezellige residentiële buurt en beschikt over een grondoppervlakte van 541 m². Een grote troef is dat de woning zich op een hoek bevindt, waarbij er een inpandige garage is voorzien aan de voorzijde. De woning beschikt over een ruime leef- en eetruimte met een gezellige houtkachel. Aansluitend kan men de keuken terugvinden, deze is voorzien van alle nodige toestellen en beschikt tevens over een authentieke vloer. Voorts zijn er nog drie slaapkamers, een bureauruimte en badkamer. De master bedroom heeft maar liefst een oppervlakte van 20 m². Verder is er ook nog een berging met bijhorende achterdeur naar de tuin voorzien, waar het zalig vertoeven is in alle privacy van de zon. Een groot voordeel van een bungalow is dat alles zich op één plateau afspeelt. Tenslotte zijn de vensterramen reeds voorzien van dubbele beglazing en rolluiken. Kortom, mits de nodige opfriswerken kan u van deze bungalow opnieuw een prachtige parel maken. Contacteer Emile@huysewinkel.be of 0472 35 71 19 voor meer informatie of een afspraak.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 355.000
Revenu cadastral
€ 721
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1968
Terrain
541 m2
Zone habitable
170 m2
Référence
RXVZC-5GN7I3
Code Agence
8169339
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
Nee
Historique des prix
16 Apr 2024
€355.000 / Huysewinkel
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder