Home à Vendre Maison 9820 Merelbeke
Oude Gaversesteenweg 20
Carte

Oude Gaversesteenweg 20

9820 Merelbeke
à Vendre
181 m² Vivre
Description

Ontdek deze instapklare woning in het hart van Merelbeke, op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten. De woning verwelkomt u met een ruime inkomhal die leidt naar de lichte woonkamer, uitgerust met een openhaardcassette. Het schuifraam opent naar een overdekt terras en een grote zonnige tuin, compleet met een tuinhuis en kippenren.

De moderne keuken is volledig uitgerust en voorzien van een eethoek. Op de begane grond vindt u ook een ruime berging en een garage met een geautomatiseerde poort en wasruimte. De badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel en een tweede toilet.

Op de bovenverdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een kleinere. Vanuit de nachthal heeft u toegang tot een terras op de eerste verdieping. Daarnaast is er een grote zolder met geïsoleerde zolderplaat. De oprit biedt parkeergelegenheid voor twee auto's.

Met zijn centrale ligging, instapklare status en vier slaapkamers met mogelijkheid tot uitbreiding, is deze woning ideaal voor een groot gezin. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met Gunnar.

* * *

Oude Gaversesteenweg 20 - 9820 Merelbeke - Nabij het centrum van Merelbeke vindt u deze instapklare woning. Winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties, ... in de onmiddellijke omgeving.

De woning omvat een ruime inkomhal die toegang biedt naar de lichtrijke leefruimte met openhaardcassette. Via het schuifraam komt u op het overdekte terras en grote, zonovergoten tuin met tuinhuis en kippenverblijf. De moderne keuken is volledig ingericht en voorzien van een eethoek. Daarnaast bevindt zich op het gelijkvloers een ruime berging en garage met geautomatiseerde poort en wasplaats. De badkamer bestaat uit een ligbad, dubbele wastafel en 2de toilet. De verdieping omvat 3 ruime slaapkamers en 1 kleinere. Vanuit de nachthal heeft u tevens toegang tot het terras op de 1e verdieping. De woning is daarnaast voorzien van een grote zolder waarvan de zolderplaat is geïsoleerd. De oprit biedt plaats voor 2 wagens.

Troeven: Centrale ligging Instapklaar 4 slaapkamers met mogelijk voor extra Deze instapklare woning is ideaal voor een groter gezin.

Wenst u meer informatie of een bezoek, aarzel dan niet en contacteer Gunnar, 0497 55 94 13 of gunnar@demeester.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 449.900
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1992
Zone habitable
181 m2
Référence
VA3ITLW4TUIM
EPC
399 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240329-0003195898-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
17 Apr 2024
€449.900 / Immo Francis De Meester
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder