Home à Vendre Maison 2170 Merksem
Sleutelbloemstraat 11
Carte

Sleutelbloemstraat 11

2170 Merksem
à Vendre
130 m² Vivre
131 m² Terrain
Description

Op zoek naar een gezellige twee-slaapkamer eengezinswoning met garage in Merksem? Deze woning aan de Sleutelbloemstraat is dan zeker iets voor jou! Je wordt verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet. De hal leidt je naar de woonkamer, gevolgd door de volledig uitgeruste leefkeuken met koelkast, dubbele spoelbak, vaatwasser, heteluchtoven, keramische kookplaat en dampkap. Achter de keuken bevindt zich een gezellige, deels overdekte binnenplaats/tuin.

De woning beschikt over twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan één met ingebouwde kasten. Daarnaast is er een bureau dat eventueel als babykamer kan dienen, en een ingerichte badkamer met ligbad, toilet en wastafelmeubel. Op het gelijkvloers vind je een garage met automatische poort en wasmachineaansluiting, evenals een ruime kelder die dienst doet als technische ruimte en opslagruimte.

Deze woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk in de Sleutelbloemstraat in Merksem. Voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen zijn gemakkelijk te bereiken te voet of per fiets. Daarnaast is er een goede verbinding met de invalswegen naar Schoten, Ekeren en Antwerpen. Enkele extra troeven van deze woning zijn de gezellige, deels overdekte binnenplaats, de aanwezige garage, de ruime kelder, de rustige en kindvriendelijke woonwijk, de zonnepanelen en de conformiteit van de elektriciteit.

* * *

Sleutelbloemstraat 11 - 2170 Merksem - Over de woning
Ben je op zoek naar een eengezinswoning met 2 slaapkamers en garage? Dan is deze woning in de Sleutelbloemstraat in Merksem zeker iets voor jou!
Je betreedt de woning via de ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet met handenwasser.
De hal leidt je tot de woonkamer op tegelvloer. Aansluitend aan de woonkamer vind je de ingerichte leefkeuken, voorzien van koelkast met vriesvak, dubbele spoelbak, vaatwasser, heteluchtoven, keramische kookplaat en dampkap. Achter de keuken heeft de woning een gezellige, deels overdekte koer/tuin.
Op de eerste verdieping heeft de woning 2 ruime slaapkamers (16m² en 14m²) waarvan één met ingebouwde kasten. Verder vind je een bureau (eventueel babykamer, 4m²) en ingerichte badkamer met ligbad, toilet en wastafel in meubel.
Als laatste vind je op het gelijkvloers een garage met automatische poort en aansluiting voor de wasmachine. Er is ook nog een ruime kelder die gebruikt wordt als technische ruimte en om te stockeren.
Locatie
In de Sleutelbloemstraat in Merksem woon je in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Parkeren doe je op straat of in je inpandige garage. Ook zijn er winkels, openbaar vervoer en scholen vind je op wandel- en fietsafstand. Tot slot woon je dicht bij invalswegen naar Schoten, Ekeren en Antwerpen.
Troeven
- Gezellige, deels overdekte koer
- Garage aanwezig
- Ruime kelder
- Rustige en kindvriendelijke woonwijk
- Zonnepanelen
- Elektriciteit conform

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 275.000
Revenu cadastral
€ 892
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1955
Terrain
131 m2
Zone habitable
130 m2
Référence
VHCWGH59MT6P
EPC
278 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20231123-0003048138-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€275.000 / ERA WoonGoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder