Carte

Breebos 4

2330 Merksplas
à Vendre
100 m² Vivre
300 m² Terrain
Description

Ontdek het ultieme verblijf in deze chalet, gelegen in het viersterren vakantiepark Breebos in Rijkevorsel. Op de begane grond vind je een ruime, lichte woonkamer met een volledig ingerichte keuken en badkamer. Daarnaast is er een ruime veranda grenzend aan de woonkamer. De bovenverdieping biedt twee slaapkamers en een wand met ingebouwde kasten. In de tuin bevindt zich een tuinhuis voor fietsen en tuingereedschap.

Breebos is een vakantieparadijs van 30 hectare ten noorden van Antwerpen waar zowel vakantiegangers als permanente bewoners verblijven. Het park biedt talloze faciliteiten voor een geslaagde vakantie in België, waaronder een zandstrand, zwemvijver, binnen- en buitenspeeltuin, cafetaria, restaurant en bar. Je kunt er ook genieten van een eetcafé met zonnig terras, een groot openluchtzwembad met ligweide, peuterbad, reusachtig springkasteel, visvijver en tennisbaan. Grenzend aan het vakantiepark vind je een winkelpark met een compleet aanbod. Ervaar de rust, ontspanning en het ultieme vakantiegevoel in Breebos!

* * *

Breebos 4 - 2330 Merksplas - Deze chalet is de ultieme vorm verblijven, op de gelijkvloers hebben we een ruime lichte woonkamer met een ingerichte keuken en badkamer, grezend aan de woonkamer is er nog een ruime veranda.
Op de verdieping zijn er twee slaapkamers en een wand met ingemaakte kasten.
In de tuin in er nog een tuinhuis voor fietsen en tuingerief.
In dit vakantiepark vertoef je tussen vakantiegangers en permanente bewoners.

Over het park:
Ten noorden van Antwerpen ligt het 30 hectare grote vakantieparadijs, 4-sterren vakantiepark vakantiepark Breebos.
Hier treft u alle elementen om optimaal te kunnen genieten en te ontspannen. Ook de omgeving heeft veel te bieden, elk seizoen verrast deze groene parel opnieuw.
Verbijven op Breebos in Rijkevorsel hoe ontspannen kan het leven zijn?
Heerlijk genieten van de rust en het vakantiegevoel . Aan activiteiten voor groot en klein geen gebrek kies gerust wat je wil doen.
Het park heeft talloze faciliteiten voor een geslaagde vakantie in België. Ontspannen op het zandstrand of afkoelen in de zwemvijver, binnen en buitenspeeltuin. Een frietje halen in de cafetaria, een hapje in het restaurant of een biertje aan de bar. Genieten, het ultieme vakantiegevoel!
Breebos Eetcafé met zonnig terras - grote zwemvijver met waterattracties en glijbaan Openluchtzwembad met ligweide en cafetaria - Peuterbad - Reuze springkasteel - Visvijver - Petanque - Tennisplein grenzend aan het vakantiepark is er een heus winkelpark met een compleet aanbod.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 162.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1970
Terrain
300 m2
Zone habitable
100 m2
Référence
7O0WGDL9OGKK
Code Agence
5943450
EPC
1228 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20220914-0002079055-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
18 Apr 2024
€162.000 / Domestic Makelaars
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder