Home à Vendre Maison 8433 Middelkerke
Diksmuidestraat 32
Carte

Diksmuidestraat 32

8433 Middelkerke
à Vendre
431 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze zeer ruime rijwoning, ideaal gelegen op slechts enkele minuten van Middelkerke en vlakbij de snelweg Brugge-Veurne. Gelegen in het hart van Slijpe, profiteert u van de nabijheid van een school, openbaar vervoer en diverse wandel- en fietsroutes. De woning biedt modern comfort dankzij vloerverwarming, ventilatie D, zonnepanelen en een inpandige garage. De zuidgerichte tuin zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een uitstekende buitenervaring. Momenteel zijn er 3 slaapkamers, maar er is potentieel om dit uit te breiden naar 5. De keuken en vloeren kunnen nog door de koper worden gekozen. Indien u aan de voorwaarden voldoet, kunt u mogelijk genieten van een aankoop met 6% BTW. Deze woning is absoluut een bezoek waard.

* * *

Diksmuidestraat 32 - 8433 Middelkerke - Zeer ruime rijwoning, op enkele minuten van Middelkerke en op een boogscheut van de autoweg Brugge-Veurne. In het centrum van Slijpe, dicht bij de school , openbaar vervoer, wandel en fietsroutes. Hedendaags comfort door vloerverwarming, ventilatie D, zonnepanelen en inpandige garage. De zuid gerichte tuin zorgt voor veel lichtinval en een uitstekende buitenbeleving. Er werden 3 slaapkamers voorzien maar kan makkelijk opgetrokken worden naar 5. Keuken en vloeren kunnen nog worden gekozen door de koper. Mogelijkheid aan te kopen aan 6% BTW, als u aan de voorwaarden voldoet. Zeker een bezoekje waard.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 430.000
Général
Type
Maison
Terrain
431 m2
Référence
1NS5JLNXKS1T
Code Agence
2030
EPC
45,72 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
35011-G-OMV_2023002986/EP14854/SV/A001/D01
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Mar 2024
€430.000 / Ivasco
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder