Carte

Smidstraat 3

3891 Mielen-boven-Aalst
à Vendre
190 m² Vivre
3.456 m² Terrain
Description

In het rustige en gezellige dorp Mielen-boven-Aalst, gelegen in het prachtige groene Haspengouw, vind je deze gestripte vierkantshoeve. Het pand is klaar voor een nieuwe eigenaar die zijn woondroom wil realiseren. De woning is volledig gestript tot op de bakstenen, waardoor je als nieuwe eigenaar volledig je eigen draai eraan kunt geven. De bouwvergunningen zijn al verkregen en de plannen zijn getekend, dus je kunt direct beginnen met het uitbouwen van dit project.

De woning heeft een open bouwvorm aan de voorzijde en een bijgebouw aan de achterzijde dat opnieuw opgebouwd moet worden. Achter de woning liggen stallen met een oppervlakte van ongeveer 330m² die nog niet in de verbouwplannen zijn opgenomen. Dit biedt tal van mogelijkheden, zoals een tweewoonst, zorgwoning, praktijkruimte, hobbyruimte of ruime garage, mits de juiste vergunning wordt verleend.

Bij volledige afwerking resulteert dit in een prachtige hoeve met op de begane grond een inkomhal, apart toilet, bureelruimte, ruime bergruimte en speelkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een eetkamer, keuken en leefruimte met uitzicht op het binnenplein en de tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een zolderruimte van ongeveer 60m².

De hoeve ligt op een prachtig zuidoostelijk georiënteerd perceel van 34a 56ca, volledig vrij van pacht of verhuur. Ben je op zoek naar een project waar je je creativiteit volledig kunt laten gaan en droom je ervan om te wonen in een prachtige vierkantshoeve in Haspengouw? Neem dan snel contact met ons op. De plannen zijn in te zien op kantoor. Let op, de vermelde oppervlaktes zijn indicatief en RT Vastgoed is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Smidstraat 3 - 3891 Mielen-boven-Aalst - Mielen-boven-Aalst bij Sint-Truiden staat bekend als een zeer rustig en gezellig dorp in het prachtige groene landschap van Haspengouw. In de Smidsstraat ter hoogte van het nummer 3 ligt deze gestripte vierkantshoeve te wachten op een nieuwe eigenaar die zijn ultieme woondroom wil realiseren. Gezien het pand momenteel tot op de bakstenen gestript werd, kan je hier als nieuwe eigenaar echt volledig je eigen stempel drukken. De nodige bouwvergunningen werden reeds bekomen en ook de plannen werden al uitgetekend, zodat de nieuwe eigenaar meteen kan starten met het verder uitbouwen van dit prachtig project.

Het volume van de woning in open bouwvorm aan de voorzijde bleef grotendeels behouden, achteraan werd een bijgebouw bijna volledig gesloopt; dit dient volgens de plannen opnieuw opgebouwd te worden. De huidige eigenaars behielden hiervoor alvast de bakstenen van de bestaande uitbouw. De stallen die achter de woning liggen hebben een oppervlakte van ongeveer 330m² en zijn momenteel nog niet mee opgenomen in de verbouwplannen, hier kan je als toekomstige eigenaar nog alle richtingen mee uit. Eventueel een tweewoonst of een zorgwoning, praktijkruimte, hobbyruimte, ruime garage, etc. zijn verschillende van de mogelijkheden, uiteraard onder voorbehoud van het afleveren van de correcte vergunning door de bevoegde overheid.

Wie de woning volledig verder afwerkt krijgt als eindresultaat een prachtige hoeve met op het gelijkvloers een inkomhal die toegang biedt tot een apart toilet, een bureelruimte, een ruime bergruimte en een speelkamer. Aan de achterzijde van de woning met zicht op het binnenplein en de tuin beschikt de woning op het gelijkvloers over een eetkamer, een keuken en een leefruimte. Uiteraard kan de bestemming van sommige ruimtes nog aangepast worden naar eigen wens. Op het eerste verdiep beschik je als nieuwe eigenaar over 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer. Op het tweede verdiep bevindt zich de zolderruimte met een oppervlakte van om en bij de 60m².

De hoeve is gelegen op een prachtig zuidoostelijk georiënteerd perceel grond van 34a 56ca, volledig vrij van enige pacht of verhuring.

Bent u op zoek naar een project waar u uw creativiteit volledig de vrije loop kan laten gaan? Heeft u er altijd al van gedroomd om te wonen in een prachtige vierkantshoeve in het gezellige Haspengouw? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag verder met al uw vragen. Plannen in te kijken op kantoor. (Tel. 011/69.76.40)

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 295.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
3.456 m2
Zone habitable
190 m2
Référence
I5S4TOH4U495
EPC
806 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20210707-0002438781-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€295.000 / RT Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder