Home à Vendre Maison 9180 Moerbeke
Oude schoolstraat 2
Carte

Oude schoolstraat 2

9180 Moerbeke
à Vendre
114 m² Vivre
168 m² Terrain
Description

Zoek je een charmante halfopen woning boordevol mogelijkheden in Moerbeke? Deze woning, strategisch gelegen dichtbij belangrijke verkeersassen naar Gent en Antwerpen, heeft heel wat te bieden!

Met conform aan de elektriciteitsnormen, een asbestveilig attest en vier slaapkamers, is deze woning klaar om een echte thuis te worden voor jou en je gezin.

De ruimtelijke indeling van het pand zorgt voor een vlotte doorstroming. Via de inkomhal (4m²) stap je binnen in de lichte en uitnodigende leefruimte (31m²) die baadt in natuurlijk licht dankzij de vele ramen. Aangrenzend vind je de keuken (14m²), uitgerust met ingebouwde kasten, oven en kookplaat. Verder bevat de benedenverdieping nog een toilet, een badkamer (4m²) met douche, en een wasplaats (10m²) met voorzieningen voor wasmachine en droger.

Buiten kan je genieten op een ruim terras: de perfecte plek om te ontspannen of vrienden te ontvangen.

Wanneer je de trap naar de eerste verdieping neemt, kom je uit in de nachthal (8m²) die toegang geeft tot de vier slaapkamers (12-12-10-8m²).

Interesse gewekt? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Let op: bij aankoop van deze woning geldt een renovatieverplichting. Binnen 5 jaar na aankoop dient de woning energetisch gerenoveerd te zijn tot minimaal energielabel D.

* * *

Oude schoolstraat 2 - 9180 Moerbeke - Bent u op zoek naar een leuke halfopen bebouwing in Moerbeke met veel mogelijkheden? Lees dan zeker even verder.

De conforme elektriciteit, het asbestveilig attest, de 4 slaapkamers en de nabijheid van meerdere invalswegen nabij Gent en Antwerpen zijn slechts enkele troeven van deze woning!

Indeling:
- GLV: via de inkomhal (4m²) komen we in de gezellige leefruimte (31m²) met veel raampartijen, waardoor er heel wat natuurlijk licht binnenkomt. Naast de leefruimte vinden we de keuken (14m²) voorzien van ingemaakte kasten, een oven en kookplaat. Verder vinden we nog het toilet, badkamer (4m²) voorzien van douche en de wasplaats met voorzieningen van was- en droogmachine (10m²). Tenslotte is er nog een ruim terras waar het gezellig vertoeven.
- 1steV: via de trap komen we in de nachthal (8m²) waar we de 4 slaapkamers (12-12-10-8m²).
Interesse? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Revenu cadastral
€ 332
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1931
Terrain
168 m2
Zone habitable
114 m2
Référence
T4KWF2KJTJUW
EPC
442 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240301-0003148208-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€249.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder