Carte

Bontegem 47

9310 Moorsel
à Vendre
132 m² Vivre
247 m² Terrain
2 Chambres
Description

Deze charmante woning biedt op de begane grond een gastvrije inkomhal met toilet, een lichte woonkamer met eetruimte, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met inloopdouche, bad, wastafel en toilet. Boven zijn er twee ruime slaapkamers te vinden.

Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heb je toegang tot een gezellig terras dat leidt naar de zuidelijk georiënteerde tuin met een handig tuinhuis. De tuin is ook bereikbaar via een zijdeur, ideaal voor fietsen of tuinmateriaal. Een extra voordeel is de brede oprit die plaats biedt aan meerdere auto's, naast de bijbehorende garage met automatische deur.

De woning is uitgerust met centrale verwarming op stookolie, grotendeels dubbele beglazing en elektriciteit volgens AREI-normen. Let wel, er is een renovatieverplichting. Bekijk alvast de virtuele rondleiding op onze website: my.matterport.com

De locatie van de woning is ideaal: rustig en landelijk met een prachtig uitzicht, maar toch op loopafstand van het centrum. Voorzieningen zoals een bakker, slager en openbaar vervoer zijn vlakbij. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op met Tom via tomvdb@immotijl.be of bel 0485 75 71 17.

* * *

Bontegem 47 - 9310 Moorsel - Deze toffe woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met eetplaats, ingerichte keuken, badkamer (inloopdouche met regendouche, bad, lavabomeubel en toilet). Op de verdieping vindt men 2 ruime slaapkamers.

Zowel de woonkamer als keuken geven uit op het leuke terras met aansluitend de zuid georiënteerde tuin met handig tuinhuis! De tuin is ook toegankelijk via een zijpoortje (ideaal om met fietsen of tuinmateriaal door te kunnen). Een extra troef is de ruime oprit (biedt plaats aan meerdere wagens) met de daarbij horende garage (met automatische poort).

Deze woning is voorzien van CV op stookolie, grotendeels dubbele beglazing, elektriciteit conform AREI, ... Wel geldt er een renovatieplicht. Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Ideale ligging, rustig en landelijk met een prachtig uitzicht doch op wandelafstand van het centrum, met voorzieningen (bakker, beenhouwer, ...) en openbaar vervoer in de nabijheid. Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Tom via tomvdb@immotijl.be of 0485 75 71 17.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1955
Terrain
247 m2
Zone habitable
132 m2
Référence
KK7D5KMZ6BVP
Code Agence
5899834
EPC
452 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
09 Mar 2024
€249.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder