Home à Vendre Maison 5190 Mornimont
Rue Isidore Derèse 112
Carte

Rue Isidore Derèse 112

5190 Mornimont
à Vendre
348 m² Vivre
804 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige, riante villa die u bereikt via een sfeervolle privé-oprijlaan. Op de benedenverdieping verwelkomt de inkom-/traphal u naar een royale woonkamer met open haard. De volledig uitgeruste keuken met alle apparatuur staat in verbinding met de eetkamer, ideaal voor gezellige etentjes. Daarnaast is er een gastentoilet en een luxe badkamer met jacuzzi hoekbad, dubbel wastafelmeubel, bidet en toilet. Verder biedt de benedenverdieping een ruime inpandige garage en een bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting.

Op de bovenverdieping vindt u vier ruime slaapkamers, een dressing en een tweede badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel.

De buitenomgeving is even indrukwekkend met een prachtige tuin, compleet met zwembad en poolhouse. Deze villa biedt een perfecte mix van comfort en luxe, waardoor het de ideale plek is om te wonen.

* * *

Rue Isidore Derèse 112 - 5190 Mornimont - Deze riante villa bereik je via een mooie privatieve oprijlaan. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkom-/traphal, royale living, open haard, volledig ingerichte keuken met alle toestellen, eetkamer, gastentoilet, badkamer (jaccuzi hoekbad, dubbel wastafelmeubel, bidet, toilet), ruime inpandige garage, bijkeuken met aansluiting wasmachine/droogkast. BOVENVERDIEPING: 4 ruime slaapkamers, dressing, 2e badkamer (ligbad, douche, wastafelmeubel). BUITENOMGEVING: prachtige tuin met zwembad en poolhouse.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 439.000
Général
Type
Maison
Terrain
804 m2
Zone habitable
348 m2
Référence
4N2LCPHXXDI3
Code Agence
BB/KB/TK/1516
EPC
33400 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20220319002157
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
11 Mar 2024
€439.000 / Bricx Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder