Home Maison 2640 Mortsel
Liersesteenweg 296
Carte

Liersesteenweg 296

2640 Mortsel
321 m² Terrain
3 Chambres
€420.000
Description

Gelegen op een toplocatie in Mortsel, vind je deze instapklare, lichtovergoten woning met 3 slaapkamers en tuin. Alle gemakken van het stadscentrum van Mortsel liggen binnen handbereik, evenals diverse winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor de bereikbaarheid fantastisch is.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte is tevens zeer licht en ruim, ideaal om in te richten met een eethoek en gezellige zithoek, inclusief pelletkachel voor de koudere dagen. Aansluitend vind je de open keuken, die naadloos geïntegreerd is en uitgerust met hoogwaardige apparatuur.

De tuin, gelegen op het zuiden, biedt een heerlijk terras waar je in alle rust en privacy kunt genieten van het buitenleven. Via de nachthal op de eerste verdieping heb je toegang tot de drie comfortabele slaapkamers en badkamer, die beschikt over een lavabo, toilet en ligbad. Verder heeft de woning een veranda en een zolder, welke te bereiken is via een vaste trap. Extra opbergruimte vind je in de ruime kelder. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte naast de woning en een aparte garage aan het einde van het perceel.

Hou er wel rekening mee dat deze woning binnen 5 jaar na aankoop energetisch gerenoveerd moet worden tot minimaal EPC-label D.

Ben je op zoek naar een instapklare woning met 3 slaapkamers op een uitstekende locatie in Mortsel? Dan is dit de perfecte opportuniteit! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie op 0479/47.09.61 of bezoek onze website www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- Tuin op het zuiden
- Drie slaapkamers
- Toplocatie in Mortsel

* * *

Liersesteenweg 296 - 2640 Mortsel - Op een uitstekende locatie te Mortsel bevindt zich deze instapklare, lichtrijke woning met 3 slaapkamers en tuin. U bevindt zich hier vlakbij centrum Mortsel en geniet van een uitstekende bereikbaarheid in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een aparte eetplaats een gezellige zithoek, voorzien van een pelletkachel. Hier is de open keuken mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van kwalitatieve toestellen. In de leuke zuid-georiënteerde tuin met terras kan u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer dewelke is uitgerust met lavabo, toilet en ligbad. Tot slot is deze woning ook voorzien van een veranda en een zolder, bereikbaar met een vaste trap. In de ruime kelder heeft u nog extra opbergmogelijkheden. Naast de woning beschikt u over voldoende ruimte om uw wagen te parkeren. Achteraan het perceel bevindt zich nog een aparte garage.

U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een instapklare woning met 3 slaapkamers op een uitstekende locatie te Mortsel. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Leuke tuin
- 3 slaapkamers
- Uitstekende ligging

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 420.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1951
Terrain
321 m2
Référence
9XW5M7XRX0ZO
Code Agence
143408
EPC
437 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20230420-0002870988-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet van toepassing
Historique des prix
22 Mar 2024
€420.000 / Boonstra Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder