Carte

2640 Mortsel
à Vendre
221 m² Vivre
239 m² Terrain
5 Chambres
Description

Dit reeds verhuurde opbrengsteigendom, gelegen op een toplocatie in Mortsel, heeft veel potentieel en bestaat uit twee gelijkvloerse studio's van respectievelijk 46m² en 61m², en een ruim duplex-appartement van 114m².

Het pand ligt centraal maar rustig in Mortsel, ideaal dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Ook grote invalswegen en autosnelwegen zijn makkelijk bereikbaar, met vlotte verbindingen naar omliggende gemeenten.

Bij het betreden van het pand komt u in de inkomhal, die toegang geeft tot de eerste gelijkvloerse studio. Deze beschikt over een leefruimte, een uitgeruste keuken en een douchekamer. Achter deze studio bevindt zich een tweede studio met een leefruimte, een keuken, een aparte kamer en een tuin.

Op de eerste verdieping vindt u een ruim duplex-appartement. Dit appartement is voorzien van een ruime woonkamer, een volledig geïnstalleerde keuken, twee slaapkamers, een gastenkamer, een zolderkamer en twee badkamers met een douche en een ligbad.

Hoewel het pand wat opfriswerk nodig heeft, biedt het tal van mogelijkheden. Het is reeds verhuurd en dus een ideale investering voor een opbrengsteigendom op een toplocatie in Mortsel.

Enkele bijzonderheden: dit opbrengsteigendom ligt op een toplocatie, is voorzien van dubbele beglazing (2021), een CV-installatie met hoogrendementscondensatie en een vernieuwd en geïsoleerd dak.

* * *

Verhuurd opbrengsteigendom met twee gelijkvloerse studio's (46m² en 61m²) en ruim duplex-appartement (114m²) op toplocatie te Mortsel biedt tal van mogelijkheden!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Gelijkvloerse studio, keuken, douchekamer, gelijkvloerse studio 2, keuken leefruimte en tuin, duplex-appartement, leefruimte, keuken, twee masterbedrooms, badkamer en zolderkamer.
Omschrijving: U betreedt het pand via de inkomhal die toegang biedt tot een eerste gelijkvloerse studio voorzien van leefruimte, geïnstalleerde keuken en douchekamer. Achterliggend een tweede studio voorzien van leefruimte, keuken, aparte kamer en tuin. Op de eerste verdieping treffen we een ruim duplex-appartement met ruime leefruimte en volledig geïnstalleerde keuken, twee masterbedrooms, een ruime gastenkamer en zolderkamer, twee badkamers met douche en ligbad. Het pand dient opgefrist te worden maar biedt tal van mogelijkheden.
Kortom: Verhuurd opbrengsteigendom op toplocatie te Mortsel biedt tal van mogelijkheden!
Bijzonderheden:- opbrengsteigendom- toplocatie- dubbele beglazing (2021)- Cv-installatie HR condensatie- vernieuwd en geïsoleerd dak

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 595.000
Général
Type
Maison
Terrain
239 m2
Zone habitable
221 m2
Référence
DDVMGE9GI-JX
Code Agence
138698
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
24 Mar 2024
€595.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder