Home Maison 2812 Muizen
Davidstorenstraat 51
Carte

Davidstorenstraat 51

2812 Muizen
210 m² Vivre
550 m² Terrain
3 Chambres
€495.000
Description

Ontdek deze ruime (210m2) en goed onderhouden halfopen bebouwing, gelegen in de rustige buurt van Muizen. De woning is ideaal gelegen op wandelafstand van de Leuvense vaart en op fietsafstand van het bruisende Mechelen centrum. Hier vind je de perfecte balans tussen rust en ruimte.

Binnenin wordt je verwelkomd door een lichtrijke open leefruimte die uitgerust is met vloerverwarming. Vanuit deze ruimte heb je directe toegang tot de charmante tuin en het westelijk gerichte terras. De leefruimte omvat ook een moderne, lichtovergoten keuken, een comfortabele salon, eetplaats en een gezellige extra zithoek. Aan de leefruimte grenst tevens een handige berging/wasplaats die strategisch gelegen is tussen de leefruimte en garage.

De ruime garage is voorzien van een automatische poort met deur en biedt via een achterdeur toegang tot de tuin. Extra parkeergelegenheid vind je op de oprit voor de garage. Op het gelijkvloers bevindt zich verder nog een inkomhal/traphal en een toilet.

De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De zolder op de tweede verdieping kan nog worden afgewerkt naar één of twee extra kamers. Hier bevindt zich ook de technische ruimte met de verwarmingsketel.

Qua bergruimte zit je met deze woning zeker goed. Naast een ruime garage, beschikt het huis over een mooie toegankelijke kelder (provisiekamer), een kruipkelder, een zolder en een tuinhuis.

De woning is bovendien uitgerust met zonnepanelen, een energiezuinige condensatieketel op aardgas met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdiepingen. Er is tevens een gezellige houtkachel in de leefruimte. Met een EPC-score van 169 behoort deze woning tot energieklasse B. De woning werd gebouwd in 1991.

Wil je graag meer weten of een bezoek brengen aan deze woning? Neem dan contact op via cedric@immovos.be of bel naar 0486/538660.

* * *

Davidstorenstraat 51 - 2812 Muizen - Deze ruime (210m2) goed onderhouden halfopen bebouwing, rustig gelegen te Muizen op wandelafstand van de Leuvense vaart en fietsafstand van Mechelen centrum biedt een ideale combinatie van rust en ruimte.De woning beschikt over een lichtrijke open leefruimte met vloerverwarming en toegang tot de aangename tuin en het terras (Westelijk georiënteerd). De leefruimte omvat een aangename lichtrijke keuken, een salon, eetplaats en extra zithoek. Aansluitend is er een berging/wasplaats gelegen tussen de leefruimte en garage. De ruime garage is voorzien van een automatische poort met deur en verleent via een achterdeur toegang tot de tuin. Voor de garage kan er op de oprit nog een wagen geparkeerd worden. Veder bevinden zich op het gelijkvloers nog een inkomhal/traphal en het toilet.Op de eerste verdieping bevinden zicht twee ruime slaapkamers en de badkamer uitgerust met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping bevind zich de zolder die afgewerkt kan worden tot één of twee extra kamers en de technische ruimte waar de verwarmingsketel geïnstalleerd werd.De woning beschikt over een ruime garage, mooie toegankelijke kelder (provisiekamer), kruipkelder, zolder en nog een tuinhuis waardoor er voldoende opslagruimte is.Verder is deze woning uitgerust met zonnepanelen, condensatieketel op aardgas (vloerverwarming glkv, radiatoren op de verdiepen) en met een houtkachel in de leefruimte. EPC-score 169 - B.De woning werd gebouwd in 1991. Bouwplan van de woning in bijlage op --> www.immovos.be.360 TOUR URL: https://360.zibber.eu/share/collection/7cF1x?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd=1&initload=0&thumbs=1 (link kopiëren)Bewoonbare oppervlakte 210 m2 op een perceel van 550m2.Interesse? Bel of mail ons voor meer info of een bezoek ter plaatse via cedric@immovos.be of 0486/538660 

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 495.000
Revenu cadastral
€ 1.254
Général
Type
Maison
Terrain
550 m2
Zone habitable
210 m2
Référence
F9G036-D005O
Code Agence
8721
EPC
169 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240317-0003179389-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€495.000 / Immovos
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder