Home à Vendre Maison 2812 Muizen
Ter Doncklaan 16
Carte

Ter Doncklaan 16

2812 Muizen
à Vendre
290 m² Vivre
1453 m² Terrain
4 Chambres
Description

* * *

Ter Doncklaan 16 - 2812 Muizen - Toffe, ruime woning met een knap architecturaal interieur en een heerlijke tuin, op 2 passen van het natuurreservaat Mechels Broek.
De ligging is top! Een rustige doodlopende wijk, vlakbij het jaagpad van de Dijle, op fietsafstand van stad Mechelen. Muizen en Bonheiden zijn vlakbij: school, treinstation, bushaltes, kinderopvang en brasserieën zijn op wandelafstand, en winkels en bakker op fietsafstand.

Perceel:
Mooi breed perceel omzoomd door hagen en bomen. Heerlijk brede gazons bevinden zich voor en achter de woning. Terras in blauwe steen. De oriëntatie van de tuin is zuidoost; door de breedte en door de bomen heb je telkens schaduw- en zonneplekjes in de tuin wat het extra aangenaam maakt. Een privé gracht doet dienst als wadi en vangt het regenwater op. Achteraan het perceel is een modern en vrij recent tuinhuisje, ideaal om het tuingerief te stockeren.

Woning:
De opvallende vide boven een centrale as bepaalt de hele uitstraling van de woning: het geeft een enorm open gevoel en connectie tussen alle ruimtes, terwijl die laatsten toch door een zekere opdeling ook hun eigen functie en sfeer behouden. Het houten plafond is een herkenbaar seventies element met een warme look & feel, in contrast met de strakke witte muren. De hele woning heeft speelse doorkijkelementen en bevat architecturale spitsvondigheden en details die ze uniek en verrassend maakt.

Indeling:
Gelijkvloers: van links naar rechts:
Grote garage en technische ruimte met zij-ingang. Handige wasplaats erachter.
Ruime inkomhal met knappe stalen trap. Gastentoilet.
Op maat gemaakte one-of-a-kind keuken met modern eiland met kasten en 6-pits Boretti gasvuur met XL oven. Aansluitend aan de keuken: eetkamer op volhouten parket en grote glazen (schuif)ramen met zicht op de tuinen.
Salon op parket met schuifwand waar de TV achter verstopt zit, en een extra aperitiefruimte- of leeshoek. Ook hier eenzelfde mooi zicht op de tuinen.
Ruim bureau met gietvloer, ingemaakte kasten en ramen omringd door bomen, werkelijk een oase van groen om rustig te werken. Deze plaats kan van binnenuit afgesloten en van buitenaf toegankelijk gemaakt worden met een aparte zij-ingang zodat het als praktijkruimte kan gebruikt worden, of voor een andere professionele context.

Eerste verdieping: van links naar rechts:
Badkamer met ligbad en 1 lavabo. Apart toilet. 3 ruime slaapkamers op vinylvloeren. Master bedroom op parket, en suite dressing, ruime badkamer met corian lavabo over de hele breedte en dubbele inloopdouche, sauna (3 personen liggend of 5 zittend), en opnieuw een apart toilet.
Alle kamers hebben een zalig zicht op de tuin en hebben hoge plafonds en grote ramen zodat ze veel licht binnen trekken. Aan de voorzijde is de verdieping helemaal open (vide), de gang is in parket en heeft diepe ingemaakte kasten als ‘verticale zolder’. Ook bovenaan de badkamer bevinden zich diepe kasten die een klassieke zolder compenseren.

De woning werd gebouwd in 1974 en volledig gerenoveerd tussen 2006 en 2011 met kwalitatieve en hoogwaardige materialen, telkens uitgetekend en uitgevoerd door de “best-in-class”. Dak vervangen in 2011 met 18cm isolatie. Behalve een eventuele opfrissing van de 3 slaapkamers, is deze woning volledig instapklaar!

Troeven:
- locatie locatie locatie!
- breed perceel
- aangenaam grote tuin maar niet tè groot
- open bebouwing met oprit en garage
- toffe stijl, architecturale details, seventies vibe in een hedendaags jasje
- hoogwaardige materialen, kwalitatieve afwerking
- 4 slpk en 2 bdk
- apart bureau of praktijkruimte

Deze woning ademt rust en tegelijkertijd straalt ze gezelligheid uit. Kortom wie hier binnenstapt, krijgt een heerlijk instant happiness gevoel!

Deze vibe ook eens ervaren? Boek dan snel je afspraak door te klikken op MAAK ONLINE JE AFSPRAAK en je kan rechtstreeks in mijn agenda je slot vastleggen. Bellen kan ook op 0477 60 21 99 of mailen naar tinne.schotsmans@quares.be
tinne.schotsmans@quares.be
. Ik kijk ernaar uit je deze knappe woning te laten ontdekken!

*Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag*

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 785.000
Général
Type
Maison
Terrain
1453 m2
Zone habitable
290 m2
Référence
4HVMMU7OODSP
Code Agence
839574
EPC
220 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240215-0003144370-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet van toepassing
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
17 Apr 2024
€785.000 / Quares
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder