Home à Vendre Maison 9630 Munkzwalm
Rekegemstraat 31
Carte

Rekegemstraat 31

9630 Munkzwalm
à Vendre
205 m² Vivre
15881 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

In het rustige Zwalm, ligt deze prachtige woning op een uniek perceel van +/- 1.58ha. De woning is zeer stijlvol en biedt een ruime inkomhal, een apart toilet, een bureau, een leefkeuken met veranda, een woon- en eetplaats. Op het eerste verdiep bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer. Er is een ondergrondse garage en de woning is volledig onderkelderd. Ook een zolder stelt u in staat om extra slaapkamers of polyvalente ruimtes te creëren. Bijkomend voordeel van deze woning is het prachtige zicht op weide en natuur. Het bijgebouw/stal van 60m² maakt het plaatje compleet. De technische kenmerken van de woning zijn lift, elektriciteit conform, dubbele beglazing en CV op mazout. Bent u op zoek naar een ruime en karaktervolle woning in een groene omgeving met een prachtig vergezicht? Neem dan snel contact op via 053/60.65.66. De vermelde prijs is een richtprijs en alleen bindend voor de verkoper na ontvangst van alle biedingen. Voor meer info kan u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

* * *

Rekegemstraat 31 - 9630 Munkzwalm - ZWALM - In het rustige Zwalm is deze stijlvolle woning op een uniek perceel van +/- 1,58ha een echte parel.

Naar indeling toe beschikt deze eigendom op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, een apart toilet, een bureau, een leefkeuken met veranda, een woonkamer en een eetplaats.
Het eerste verdiep biedt 4 ruime slaapkamers en een badkamer.
De woning beschikt over een ondergrondse garage en is volledig onderkelderd, ook is er nog een zolder die mogelijkheid biedt tot extra slaapkamers of polyvalente ruimte.

Deze woning is zeer lumineus en heeft een fantastisch uitzicht op weide en natuur.

Grote troef is ook het bijgebouw/stal van 60m².

Technische kenmerken; lift aanwezig, elektriciteit conform, dubbele beglazing en CV op mazout.

Bent u op zoek naar een ruime karaktervolle woning in een groene omgeving en prachtig vergezicht? Neem dan zeker contact op via 053/60.65.66

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 1.432
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1948
Terrain
15881 m2
Zone habitable
205 m2
Référence
T-CBP25Y6S3F
Code Agence
5565113
EPC
369 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20190502-0002156236-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder