Home à Vendre Maison 9660 Nederbrakel
Wielendaalstraat 42
Carte

Wielendaalstraat 42

9660 Nederbrakel
à Vendre
160 m² Vivre
90 m² Terrain
2 Chambres
Description

Zoek je een multifunctioneel handelspand met woonaccommodatie in het hart van Brakel? Dan is dit pand wellicht precies wat je nodig hebt!

Het pand biedt talrijke opties en heeft diverse aantrekkelijke kenmerken. Je betreedt het pand via de voormalige frituur, die zowel over een tooggedeelte als een consumentenruimte met 12 zitplaatsen beschikt. Aansluitend bevindt zich een extra keuken. Ook vind je er een badkamer met toilet, wastafel en douche, een apart toilet, een wasruimte en opslagruimte.

Via een doorgang bereik je de binnenplaats, die directe toegang biedt tot de achterliggende straat, waar volop parkeerplaatsen zijn. Op de eerste verdieping bevindt zich het privé woongedeelte. Deze omvat een strikante leef- en zitruimte en een open privé keuken. De twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.

Dit vastgoed in Brakel biedt een unieke kans voor ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden met woonruimte. Mis deze kans niet!

* * *

Wielendaalstraat 42 - 9660 Nederbrakel - BRAKEL - Bent u op zoek naar een veelzijdig handelspand met woongelegenheid in het centrum van Brakel?
Dan is dit pand misschien wel iets voor u!

De belangrijkste kenmerken in een notendop:
Zo ziet het pand er uit:
We betreden dit handelspand langs de voormalige frituur met zowel een toog gedeelte als een verbruikers ruimte (12 zitplaatsen). Aangrenzende bevindt zich een bijkomende keuken. Verder de badkamer voorzien van een toilet, lavabo en douche, een apart toilet, een wasplaats en een bergruimte. Via een doorgang komen we uit op de koer met toegang naar de achtergelegen straat met tal van parkeergelegenheid.
Op de eerste verdieping treffen we het privatieve woongedeelte met een gezellige leefruimte, zitruimte en open privé keuken.
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 179.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1936
Terrain
90 m2
Zone habitable
160 m2
Référence
P1I2TPZ84YKC
Code Agence
380435
EPC
405 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240306-0003153623-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet van toepassing
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet van toepassing
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€179.000 / Axel Lenaerts
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder