Carte

Smeetsberg 4

3680 Neeroeteren
à Vendre
694 m² Vivre
10018 m² Terrain
5 Chambres
Description

Deze prachtige villa op de begane grond verwelkomt u met een ruime entreehal, compleet met gastentoilet en garderobe. De hal leidt via dubbele deuren naar de grote woonkamer, uitgerust met een houtkachel en zit- en eethoek. Aansluitend vindt u de volledig uitgeruste keuken. Het gelijkvloers biedt ook een hoofdslaapkamer met eigen badkamer en ingebouwde kasten, een inpandige garage voor één auto, en een studio met kitchenette, badkamer, woon-/slaapkamer en inbouwkasten.

Op de eerste verdieping is een volledig ingericht appartement met woonkamer, zithoek/wintertuin met balkon, volledig ingerichte keuken, nachthal, apart toilet, twee slaapkamers, een badkamer en een berging met aansluitingen voor wasmachine en droger. Via een aparte trap in de garage op de begane grond kunt u een vijfde slaapkamer of hobbykamer bereiken, die ook een wastafel heeft.

De woning is volledig onderkelderd en beschikt over een wijnkelder, een cv-ruimte, diverse bergruimtes en een inpandige garage. De garage in de kelder is toegankelijk via een helling aan de achterzijde, maar wordt momenteel alleen gebruikt als tuinopslag omdat de helling niet geschikt is voor auto's.

De royale parktuin is volledig aangelegd en omheind en heeft een geplaveide bestrating, diverse terrassen en een serre met druivenranken.

* * *

Smeetsberg 4 - 3680 Neeroeteren - Op het gelijkvloers biedt de villa een hoge inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Deze inkomhal biedt via een dubbele deur de toegang tot de ruime woonkamer voorzien van houthaard en ingericht met zit- en eethoek. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de volledig uitgeruste keuken. Verder biedt het gelijkvloers een masterbedroom met privébadkamer en inbouwkasten, inpandige garage voor één voertuig, en een studio met kitchenette, badkamer, leefruimte/slaapkamer en inbouwkasten.

De eerste verdieping werd volledig ingericht als appartement met woonkamer, zithoek/wintertuin met uitzicht op het balkon, volledig ingerichte keuken, nachthal, apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer, en een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Via een aparte trap in de garage op het gelijkvloers kan bovendien nog een 5de slaapkamer of hobbykamer bereikt worden. Deze laatste ruimte werd eveneens voorzien van een wastafel.

De woning is volledig onderkelderd en biedt hier een wijnkelder, een cv-ruimte, diverse bergruimtes en een inpandige garage. De garage op de kelderverdieping is te bereiken via een een afrit aan de achterzijde, hoewel zij enkel gebruikt wordt als tuinberging aangezien de afrit niet geschikt is voor een auto.

De riante parktuin is volledig aangelegd en omheind en voorzien van een bestrating in kasseien, diverse terrassen en een serre met druivenranken.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 995.000
Général
Type
Maison
Terrain
10018 m2
Zone habitable
694 m2
Référence
Z7M89ZK7A6GV
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
n/a
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
16 Apr 2024
€995.000 / Christoffels Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder