Home à Vendre Maison 4121 Neuville-en-Condroz
Avenue de la Chevauchée 26
Carte

Avenue de la Chevauchée 26

4121 Neuville-en-Condroz
à Vendre
496 m² Vivre
2450 m² Terrain
€1.250.000
Simuler un prêt
Description

Ontdek deze prachtige villa, geïnspireerd door de glamour van Hollywood. Deze woning biedt een ruim en licht interieur dat perfect is voor jou en je gezin. De L-vormige woonkamer en de gezellige lounge met houtkachel zijn slechts het begin. De villa beschikt over 5 slaapkamers, waaronder een veelzijdige ruimte van 76 m² en een kantoorruimte.

Qua technologie ontbreekt het niet: vloerverwarming via een geothermische warmtepomp, domotica, PVC dubbele beglazing met elektrische rolluiken en fotovoltaïsche panelen. Het enige wat ontbreekt, is jouw persoonlijke decoratietouch.

Buiten kun je genieten van zonnige dagen op de terrassen met verwarmd zwembad. De groene omgeving geeft je een permanent vakantiegevoel.

Deze woning heeft een energieprestatiecertificaat klasse A en een totale energie-index van 48.019.

Let op: de verstrekte informatie en afmetingen zijn indicatief en niet bindend. Bij een eventuele verkoop is de verkoper niet verplicht het hoogste bod te accepteren. Hij zal het bod kiezen dat het beste bij zijn criteria past (bodbedrag, opschortende voorwaarden, ondertekeningsperiode, enz.).

* * *

Avenue de la Chevauchée 26 - 4121 Neuville-en-Condroz - Deze fantastische villa zal je veroveren, met zijn lobby geïnspireerd op de grote Hollywoodfilms. Jij en je gezin zullen verliefd worden op de ruimte en het licht. Naast de L-vormige leefruimte en de gezellige lounge met houtkachel heeft het 5 slaapkamers, waaronder een polyvalente ruimte van 76 m² en een kantoor. Alle technologie is aanwezig, het enige wat ontbreekt is jouw persoonlijke touch als het gaat om decoratie: vloerverwarming met behulp van een geothermische warmtepomp; domotica; PVC dubbele beglazing met elektrische rolluiken; fotovoltaïsche panelen; enz. Geniet van zonnige dagen op de terrassen met verwarmd zwembad en onvergetelijke uren in deze groene omgeving die je een permanent vakantiegevoel zal geven!

PEB A , N°RWPEB-021821.2, E spec : 84 , E totaal :48.019

Informatie en afmetingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat hem het beste uitkomt in het licht van zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, termijn voor ondertekening, enz.)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.250.000
Revenu cadastral
€ 2.915
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2013
Terrain
2450 m2
Zone habitable
496 m2
Référence
Y2EVBP681QLG
EPC
84 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
RWPEB-021821.2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
La zone d'habitat
Zone inondable
n/a
Historique des prix
11 Mar 2024
€1.250.000 / ERA Blavier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder