Home à Vendre Maison 2845 Niel
Kerkhofstraat 51
Carte

Kerkhofstraat 51

2845 Niel
à Vendre
130 m² Vivre
Description

Gelegen in een rustige enkelrichtingsstraat, zonder doorgaand verkeer, vind je deze prachtige woning. Met het natuurgebied Niels-Broek op wandelafstand is deze plek een waar paradijs voor wandelliefhebbers. Daarnaast ligt het huis ook vlakbij het bruisende stadscentrum met alle nodige faciliteiten zoals scholen, winkels en openbaar vervoer. Ook de oprit naar de A12 richting Antwerpen en Brussel is in slechts enkele minuten te bereiken. Voor je auto hoef je je geen zorgen te maken, er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt en een garage aan de achterzijde van het perceel.

Gebouwd tussen 1900-1918, heeft deze woning onlangs een volledige renovatie ondergaan tussen 2017 en 2019. De elektriciteit werd gekeurd en is volledig conform. Daarnaast beschikt het huis over een uitstekende EPC score van 144 kWh/m2, met label B.

Qua indeling biedt deze woning op het gelijkvloers een inkomhal, een open en ingerichte keuken, een apart toilet en een gezellige woonkamer. Op de eerste verdieping vind je een hall, een uitgeruste badkamer en een slaapkamer. De tweede verdieping biedt plaats aan een extra slaapkamer met ingemaakte kasten.

De knap aangelegde tuin is westelijk georiënteerd en heeft twee terrassen: één aanpalend aan de woning en één achter in de tuin. Er is tevens een handige tuinberging aanwezig.

Deze goed onderhouden eigendom is volledig instapklaar en wacht op zijn nieuwe bewoners!

* * *

Kerkhofstraat 51 - 2845 Niel - Zeer rustig gelegen woning in een enkelrichtingsstraat, er is geen doorgaand verkeer. Het eigendom bevindt zich op wandelafstand van het natuurgebied Niels-Broek, ideaal voor wandelliefhebbers. De woning ligt tevens nabij het centrum met alle scholen, winkels en het openbaar vervoer. De oprit van de A12 Antwerpen-Brussel ligt op slechts enkele minuten rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en in de achterliggende garage. Achteraan het perceel ligt een servitudeweg.

Het bouwjaar is 1900-1918. Tussen 2017 en 2019 werd de woning volledig gerenoveerd. De keuring van de elektriciteit is volledig conform. Zeer goede EPC score: 144 kWh/m2: LABEL B. De indeling is als volgt: -1: KELDER; GLVL: een inkomhall, een open ingerichte keuken, een apart toilet en een woonkamer; 1eV: een hall, een ingerichte badkamer en een 1e slaapkamer; 2eV: een 2e slaapkamer met ingemaakte kasten. De tuin is west-gericht en beschikt over een 1e terras aanpalend aan de woning, een 2e terras achteraan in de tuin en een tuinberging.

Het pand werd steeds zeer goed onderhouden en is volledig instapklaar!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1900
Zone habitable
130 m2
Référence
XHXIGROYZL2Q
Code Agence
3698664
EPC
144 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20190617-0002170285-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
25 Mar 2024
€349.000 / Leximmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder