Carte

Diestersteenweg 53

3850 Nieuwerkerken
à Vendre
105 m² Vivre
980 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze uniek gelegen woning in het rustige Nieuwerkerken biedt een prachtig uitzicht op de natuur en de weiden. Met slechts 6 km naar het stadscentrum van Sint-Truiden, is dit pand een perfecte combinatie tussen stad en land. Een ruim perceel van 9 are is volledig omheind met een haag. De indeling omvat alle leefruimtes op het gelijkvloers, waaronder een inkomhal, woonkamer met eet- en zithoek, keuken, nachthal, 3 slaapkamers en badkamer met douche en toilet. Vanuit de keuken komen we ook op het deels overdekte terras en de tuin. In de vrijstaande garage is er ruimte genoeg voor een auto, wasmachine en droogkast. Het pand heeft een duivenhok met tuinberging achter de garage, maar blijkbaar is deze niet vergund. Hoewel de woning wat opfrisbeurt kan gebruiken, heeft het toch veel potentieel als gezinswoning. Voor meer info contacteer Patrick 0472/26 93 33, patrick@immominnaert.be of kijk op immominnaert.be. Een opknapkans en opportunity die je niet mag laten liggen!

* * *

Diestersteenweg 53 - 3850 Nieuwerkerken - Alles op het gelijkvloers. Op te frissen woning gelegen naast de verbindingsweg tussen Herk-de-Stad en Sint-Truiden.
Deze vrijstaande woning kan een beetje aandacht gebruiken maar heeft zeker potentieel om hier een toffe gezinswoning te creëren in het landelijke Nieuwerkerken.
Momenteel is het perceel van ruim 9 are volledig omheind met een haag die het spectaculaire uitzicht op de achterliggende natuur en weides volledig ontneemt.
Het centrum van Nieuwerkerken bevindt zich op slecht enkele honderden meters en het stadscentrum van Sint-Truiden op 6 km.
De indeling omvat alle leefruimtes op het gelijkvloers met de inkomhal, de woonkamer met eet- en zithoek, een ruime keuken, nachthal, 3 slaapkamers en de badkamer met douche en toilet.
Vanuit de keuken kunnen we naar het deels overdekt terras en de tuin.
In de vrijstaande garage werd de CV-ketel geplaatst en is er ruimte genoeg om samen met de auto ook nog wasmachine en droogkast te installeren.
Achter de garage staat er nog een duivenhok met onderliggend de tuinberging, maar deze aanbouw blijkt niet vergund te zijn en zal ofwel enerzijds dienen afgebroken of anderzijds geregulariseerd te worden.
Voor wie graag de handen uit de mouwen steekt is deze woning zeker het bekijken waard.
Een mooie opportuniteit op een toffe eigendom.
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv.

Voor meer info contacteer Patrick 0472/26 93 33, patrick@immominnaert.be of neem een
kijkje op immominnaert.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 269.000
Revenu cadastral
€ 728
Général
Type
Maison
Terrain
980 m2
Zone habitable
105 m2
Référence
I02ULYAZZ41P
Code Agence
TK/251
EPC
287 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20231105-0003032067-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€269.000 / Immo Minnaert & C°
20 Feb 2024
€279.000 / Immo Minnaert & C°
16 Nov 2023
€295.000 / Immo Minnaert & C°
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder