Carte

Rozenbosstraat 15

3850 Nieuwerkerken
à Vendre
318 m² Vivre
3641 m² Terrain
5 Chambres
Description

* * *

Rozenbosstraat 15 - 3850 Nieuwerkerken - Prachtige open bebouwing te NieuwerkerkenWelkom bij deze knappe open bebouwing te Rozenbosstraat 15, gelegen in het charmante Nieuwerkerken. De vrijstaande woning straalt karakter en degelijkheid uit, met een perfecte combinatie van moderne voorzieningen en tijdloze stijl.Bij het betreden van deze woning zult u meteen onder de indruk zijn van de ruimtelijke indeling. De grote inkomhal beschikt over een netjes afgewerkt gastentoilet. Verder krijgt u toegang tot maar liefst drie ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen of diegenen die op zoek zijn naar gelijkvloers wonen.
De dubbele deur in de inkomhal leidt u naar de riante woonkamer, die bestaat uit een zit- en eetgedeelte. Aangrenzende vindt u de keuken die is uitgerust met alle nodige voorzieningen en een sfeervol uitzicht biedt op het terras en de groene buitenruimte. De badkamer werd recent gerenoveerd en voorzien van een grote inloopdouche, een toilet en een op maat gemaakt badkamermeubel met lavabo en kastruimte. Op de bovenverdieping wachten nog eens twee zeer ruime slaapkamers op u, waar meer dan voldoende plaats is voor een comfortabele nachtrust, kasten en een bureau. De zolderruimtes op dit verdiep bieden extra opslagmogelijkheden, waardoor geen ruimte onbenut blijft.Met de overvloed aan kamers en ruime indeling biedt deze woning eveneens de perfecte setting voor een thuiskantoor of praktijkruimte. De diverse ruimtes kunnen gemakkelijk worden ingericht als kantoren of wachtruimtes, terwijl de uitgebreide parkeergelegenheid op het perceel een praktische oplossing biedt voor bezoekers.De kelder van deze woning is eveneens indrukwekkend. Hier vindt u niet alleen ruimte voor o.a. twee auto's, maar ook een praktische wasruimte met wasmachine, droogkast, douche, lavabo en toilet, evenals verschillende bergruimten.Het royale perceel van 36 are rond deze woning creëert een oase van rust en ruimte. Achter het huis nodigt een aangenaam terras uit tot ontspanning, omgeven door het groen van de tuin. Aan de zijkant van de woning leidt een praktische oprit naar voldoende parkeerplaatsen. Het tweede gedeelte van de tuin bestaat uit een uitgestrekt grasveld, een ideale speelplek voor kinderen of een groene ruimte voor dieren. Dit alles vormt het perfecte decor voor uw gezinsleven en buitenactiviteiten.Deze woning, gebouwd met hoogwaardige materialen en zorgvuldig onderhouden, is kortom de perfecte plek voor gezinnen om een nieuwe thuis te creëren of voor professionals die hun werkruimte met hun woonomgeving willen integreren. Met zijn gunstige ligging in Nieuwerkerken en de vele voorzieningen in de buurt, zoals scholen, winkels en openbaar vervoer, is dit een kans die u niet mag missen!Neem vandaag nog contact met ons voor meer info of een afspraak, en maak van deze prachtige woning uw nieuwe thuis!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 529.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1986
Terrain
3641 m2
Zone habitable
318 m2
Référence
763ZLS7Z6G7F
Code Agence
rozenbosstraat-15
EPC
273 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Feb 2024
€529.000 / Aktimmo Immobiliën
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder