Home à Vendre Maison 8710 Ooigem
Oostrozebeeksestraat 23
Carte

Oostrozebeeksestraat 23

8710 Ooigem
à Vendre
138 m² Vivre
379 m² Terrain
3 Chambres
Description

Welkom bij deze renovatiekans in Ooigem, een halfopen woning met veel potentieel. Met zijn gunstige ligging nabij het centrum en voorzieningen is dit een ideale plek om jouw droomhuis te realiseren. De woning heeft een totale oppervlakte van 379 m2 en biedt talloze mogelijkheden.

De zonnige tuin is de perfecte plek voor ontspanning en gezellige momenten met familie en vrienden. Binnenin is er voldoende ruimte voor iedereen, met drie slaapkamers en een inpandige garage voor gemakkelijke toegang tot je auto en extra opslagruimte.

Deze woning is een unieke kans voor renovatieliefhebbers om hun eigen stijl te creëren. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele verbouwer, deze woning biedt veel mogelijkheden.

Grijp deze kans en neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Mis deze unieke kans niet om jouw droomhuis te realiseren.

* * *

Oostrozebeeksestraat 23 - 8710 Ooigem - Welkom bij deze te renoveren halfopen woning, gelegen in de Oostrozebeeksestraat 23 te Ooigem. Deze woning is een uitstekende kans om jouw ideale thuis te realiseren nabij het centrum. Met een totale oppervlakte van 379 m2 biedt het tal van mogelijkheden.

Gunstig gelegen dicht bij voorzieningen en het centrum, maakt de locatie het dagelijks leven gemakkelijk bereikbaar. De zonnige tuin is perfect voor ontspanning en gezelligheid met familie en vrienden.

Binnen biedt de woning ruimte voor het hele gezin met drie slaapkamers. Daarnaast is er een inpandige garage voor gemakkelijke toegang tot jouw voertuig en extra opslagruimte.

Deze woning biedt een unieke kans voor renovatie, waarbij je jouw eigen stijl kunt realiseren. Of je nu een liefhebber bent van doe-het-zelfprojecten of een professional in renovaties, deze woning heeft veel potentieel.

Mis deze kans niet om deze woning te bezichtigen neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 190.000
Général
Type
Maison
Terrain
379 m2
Zone habitable
138 m2
Référence
NCO44L3Q0YMU
Code Agence
3926
EPC
790 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20230912-0002986594
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Mar 2024
€190.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder