Carte

Lusbekestraat 2

9860 Oosterzele
à Vendre
167 m² Vivre
631 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ben je op zoek naar een prachtig onderhouden woning in Oosterzele, op de grens met Merelbeke? Ontdek dan deze charmante woning, strategisch gelegen in een rustige doodlopende straat. Met een verzorgde voortuin en een handige oprit word je meteen verwelkomd.

Eens binnen, nodigt de inkomhal je uit om de gezellige woonkamer en eetplaats te ontdekken. De leefkeuken is perfect om samen te koken en te genieten. Functionaliteit is ook gegarandeerd, met een praktische wasplaats, een extra toilet, een ruime garage en een complete badkamer.

De woning biedt ook een warme veranda, ideaal om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de mooi aangelegde tuin en terras. De tuin is de ultieme plek voor rust en ontspanning.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een kleiner kamertje dat als bureau of speelkamer kan dienen. Verder heb je nog toegang tot een zolder via een luik.

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk van dit huis. Dankzij de combinatie van pelletverwarming en elektrische verwarming, ondersteund door zonnepanelen, blijven de energiekosten laag. Het EPC van 454 en UC-nummer 3022194 getuigen hiervan.

Interesse om deze woning zelf te ontdekken? Stuur ons vandaag nog een mailtje om een bezoek te regelen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten. Vg/Wug/Gmo/Gvkr/Vv.

* * *

Lusbekestraat 2 - 9860 Oosterzele - Gelegen te Oosterzele, op de grens met Merelbeke. Perfect onderhouden woning gelegen in een doodlopende straat. Indeling: oprit en voortuin. Inkomhal, woonkamer, eetplaats en leef-keuken. Wasplaats, toilet, garage en badkamer. Aangename veranda en heel verzorgde tuin en terras. 1ste verdieping: 4 slaapkamers en een klein kamertje. Zolder via luik. Lage energiefactuur, verwarming via pellet, alsook elektrische verwarming in combinatie met zonnepanelen! Wenst u een bezoek? Stuur dan vandaag nog een mailtje... EPC: 454 UC: 3022194. Vg/Wug/Gmo/Gvkr/Vv.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 449.000
Revenu cadastral
€ 922
Général
Type
Maison
Terrain
631 m2
Zone habitable
167 m2
Référence
RJRN79-JFCOC
Code Agence
3599176
EPC
454 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woonuitbreidingsgebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
10 Apr 2024
€449.000 / Immo-T
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder