Carte

Molenstraat 49

9860 Oosterzele
à Vendre
123 m² Vivre
590 m² Terrain
3 Chambres
Description

Verken deze betoverende, gerenoveerde vrijstaande woning in het landelijke Oosterzele! De woning beschikt over een knusse woonkamer met eethoek, een gelijkvloerse badkamer (uitgerust met zowel een douche als een ligbad), een apart toilet en een keuken aan de achterzijde met grote ramen en een aparte opslagruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich twee sfeervolle slaapkamers en een vaste trap naar de zolderverdieping (die kan worden ingericht als derde slaapkamer).

Buiten kunt u genieten van een gezellig terras met een grote tuin erachter. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein, plus een garage/opslagruimte naast de oprit.

Deze ideale gezinswoning ligt in een rustige omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen. Het biedt de perfecte balans tussen rust en gemak.

Neem vandaag nog contact op met Roxanne op 0496 85 09 62 om een afspraak te maken om deze woning te bezichtigen en ontdek alles wat Oosterzele te bieden heeft.

* * *

Molenstraat 49 - 9860 Oosterzele - Ontdek deze charmante gerenoveerde open bebouwing gelegen in het landelijke Oosterzele! De woning is voorzien van een gezellige living met eetplaats, gelijkvloerse badkamer (voorzien van zowel een douche als een ligbad), een apart toilet en een achtergelegen keuken met grote raampartij en aparte berging. Op de eerste verdieping vindt u twee gezellige slaapkamers en vaste trap naar de zolderverdieping (mogelijkheid om deze als 3de kamer in te richten). Buiten geniet u van een gezellig terrasje met de grote tuin in het verlengde. Parkeergelegenheid op eigen terrein + garage/berging in het verlengde van de oprit. Ideale gezinswoning gelegen in een rustige omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen. Deze woning biedt de perfecte balans tussen rust en gemak. Maak vandaag nog een afspraak om deze woning te bezichtigen en ontdek alles wat Oosterzele te bieden heeft. Contacteer Roxanne op 0496 85 09 62

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 315.000
Revenu cadastral
€ 515
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1937
Terrain
590 m2
Zone habitable
123 m2
Référence
UYID-JTLPEE3
EPC
326 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
19 Apr 2024
€315.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder