Home Maison 8640 Oostvleteren
Veurnestraat 15
Carte

Veurnestraat 15

8640 Oostvleteren
472 m² Vivre
7 Chambres
€520.000
Description

Te koop: Een unieke voormalige dokterswoning in Vleteren, momenteel gebruikt als B&B. Deze speciale woning combineert de strakke lijnen van kubistische architectuur met warme, Provençaalse kleuren. Met een totale oppervlakte van 1.574 m², inclusief voor- en achtertuin, beschikt deze woning over vijf grote slaapkamers met elk een eigen badkamer, een kleinere slaapkamer en een gelijkvloerse studio. Deze woning biedt veelzijdige gebruiksmogelijkheden, zoals voor een zelfstandig beroep, thuiswerken, als B&B, of voor kangoeroewonen. Energetische renovatiewerken zijn reeds uitgevoerd, inclusief installatie van 50 zonnepanelen en isolatie van gevels en dak (EPC-label C).

Begane grond: Entreehal, kantoor, studio met kitchenette, toilet en badkamer, doorgang met trap, volledig uitgeruste keuken met aangrenzende veranda met open haard, toilet en wasruimte, woonkamer met grote ramen, zit- en eetgedeelte met houtkachel, tuin met Victoriaanse kas, bakoven, dubbele garage met automatische poorten, extra parkeergelegenheid op de oprit en op straat.

Eerste verdieping: Grote nachthal, vier volwaardige slaapkamers, elk met een eigen badkamer.

Tweede verdieping: Slaapkamer met sauna en badkamer, kinderkamer, opslagruimte.

Daarnaast heeft deze woning een ruime kelder, onderverdeeld in verschillende compartimenten, inclusief een wijnkelder.

Overige kenmerken: Zeer veelzijdig, zeven slaapkamers, ideaal voor zelfstandig beroep of thuiswerk, B&B, 50 zonnepanelen, EPC-label C (211 kWh/m²/jaar), regenwaterput, geïsoleerde dak en muren, dubbele garage.

* * *

Veurnestraat 15 - 8640 Oostvleteren - Kom deze eigendom bezichtigen van maandag 22 april tot en met zondag 28 april op afspraak en ontdek misschien wel je droomwoning! Maak een afspraak voor je bezoek. Kan je niet komen naar de kijkdag(en)? Contacteer ons gerust om een ander moment af te spreken.


Voormalige dokterswoning te koop in Vleteren, momenteel in gebruik als B&B. Deze bijzondere woning verenigt de strakke architectuur van de kubistische bouwstijl met warme kleuren rechtstreeks uit de Provence. Het huis met bijhorende voor- en achtertuin heeft een oppervlakte van 1.574 m² en telt 5 slaapkamers met eigen badkamer, 1 kleinere slaapkamer en een studio op de gelijkvloerse verdieping. De woning biedt tal van mogelijkheden voor de uitoefening van een vrij beroep of thuiswerk, uitbaten van B&B of kangoeroewonen. Er werden al heel wat energetische renovatiewerken uitgevoerd. De woning beschikt onder meer over 50 zonnepanelen, geïsoleerde gevels en dak (EPC label C).

INDELING
Gelijkvloers: inkomhal - bureau – gelijkvloerse studio met kitchenette, toilet en badkamer, tussengang met traphal - ingerichte leefkeuken met aansluitende veranda met gezellige open haard - toilet en wasruimte - woonkamer met grote raampartijen, zithoek en eetplaats met houtkachel - groene tuin, ideaal voor de natuurliefhebber, met victoriaanse serre - bakoven - dubbele garage met automatische poorten - extra parkeermogelijkheden op de oprit en in de straat.

Eerste verdieping: Ruime nachthal - vier volwaardige slaapkamers, elk met een eigen badkamer.

Tweede verdieping: Slaapkamer, sauna en badkamer - kinderkamer - berging.

Verder beschikt deze woning nog over een ruime kelder opgedeeld in verschillende compartimenten waaronder een deel wijnkelder.

ALGEMEEN
- Veel mogelijkheden
- Zeven slaapkamers
- Ideaal voor vrij beroep of thuiswerk
- B&B
- 50 zonnepanelen
- EPC label C (211 kWh/m²jaar)
- Regenput
- Dak en muren geïsoleerd
- Dubbele garage

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 520.000
Revenu cadastral
€ 1.058
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1935
Zone habitable
472 m2
Référence
ZO4VXL5QPCXE
Code Agence
178872
EPC
2110 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Feb 2024
€520.000 / Dewaele
07 Dec 2023
€545.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder