Home Maison 8640 Oostvleteren
Westvleterenstraat 12
Carte

Westvleterenstraat 12

8640 Oostvleteren
274 m² Vivre
4 Chambres
€475.000
Description

Deze prachtige villa, gelegen in Oostvleteren op een perceel van 1.671 vierkante meter, is perfect geschikt voor gezinnen en staat momenteel te koop. Het pand, dat in 1993 werd gebouwd, beschikt over vier kamers, een schitterende tuin en een royale garage. Bovendien heeft het huis een gunstig EPC-label en is het uitgerust met een regenwaterput. Dankzij de aanwezigheid van een gelijkvloerse kamer en badkamer is wonen op één niveau ook mogelijk. Met een vlotte verbinding naar Poperinge, Ieper en Veurne, biedt deze locatie absoluut een meerwaarde.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime oprit en een inkomhal met vestiaire. De lichte woonkamer heeft een eetruimte, een salon en een open keuken met ontbijthoek. De volledig uitgeruste keuken leidt naar een bijkeuken die extra opslagruimte biedt en is uitgerust met aansluitingen voor een wasmachine. Een apart toilet en een deur naar de tuin zijn ook aanwezig. De aangelegde zuidgerichte tuin wordt aangevuld met een tuinhuis. Op het gelijkvloers vind je ook een slaapkamer, een badkamer met toilet, wastafelmeubel, ligbad en douche en een berging. De ruime garage is voorzien van een sectionaalpoort.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee extra slaapkamers en een ruime zolderkamer met toilet.

Enkele algemene kenmerken van de woning omvatten: bouwjaar 1993, grondoppervlakte 1.671 vierkante meter, vier kamers in totaal, gunstig EPC-label C (209kWh), verwarming op gas, prachtige tuin met tuinhuis en ruime parkeergelegenheid inclusief een garage.

Maak een afspraak om deze eigendom te bezichtigen tussen maandag 22 april en zondag 28 april en misschien vind je wel je droomhuis! Als je niet beschikbaar bent op deze kijkdagen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om een ander tijdstip af te spreken.

* * *

Westvleterenstraat 12 - 8640 Oostvleteren - Villa te koop in Oostvleteren op 1.671m². Dit huis te koop is uitermate geschikt als gezinswoning en beschikt onder meer over 4 kamers, prachtige tuin en een ruime garage. Deze woning van het jaar 1993 heeft verder een gunstig EPC label en een regenput. Gelijkvloers wonen is mogelijk door een gelijkvloerse kamer en badkamer. Verder geniet dit huis te koop van een vlotte verbinding met Poperinge, Ieper en Veurne.

INDELING
Gelijkvloers: Ruime oprit - inkomhal met vestiaire - lichtrijke woonkamer met eetplaats, salon, open keuken en ontbijthoek - volledig geïnstalleerde keuken - bijkeuken met voorraadruimte, aansluitingen wasmachine, apart toilet en deur naar tuin - aangelegde zuid gerichte tuin met tuinhuis - gelijkvloerse slaapkamer - gelijkvloerse badkamer met toilet, lavabomeubel, ligbad en douche - berging - ruime garage met sectionale poort.

Eerste verdieping: Twee slaapkamers - ruime (zolder)kamer met toilet.

ALGEMEEN
- bouwjaar 1993
- 1.671m² grond
- 4 kamers
- gunstig EPC label C (209kWh)
- verwarming op gas
- prachtige tuin met tuinhuis
- veel parkeermogelijkheid en garage

Kom deze eigendom bezichtigen van maandag 22 april tot en met zondag 28 april op afspraak en ontdek misschien wel je droomwoning! Maak een afspraak voor je bezoek. Kan je niet komen naar de kijkdag(en)? Contacteer ons gerust om een ander moment af te spreken.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 475.000
Revenu cadastral
€ 681
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1993
Zone habitable
274 m2
Référence
H3V0O9QCZ7HN
Code Agence
186604
EPC
2090 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
in aanvraag
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€475.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder