Carte

1350 Orp-le-Grand
à Vendre
152 m² Vivre
360 m² Terrain
3 Chambres
Description

* * *

Les Vignes d’Orp |Energiezuinige nieuwbouwwoning met zicht op groen
In het landelijke dorpje Orp-Le-Grand vindt u deze kwalitatieve sleutel-op-de-deur gezinswoning.
Deze woning heeft de volgende specifieke kenmerken: *oppervlakte terrein:360 m2 *bewoonbare oppervlakte:153 m2 *3 slaapkamers *1 badkamer * 3 gevels
Op 5 minuten rijden van de oprit E40 Brussel-Leuven-Luik en op een boogscheut van Tienen. Met een prachtig uitzicht op de velden en over het op wandelafstand gelegen van het landelijke dorpje Orp-Le-Grand.
De eigentijds en landelijk ontworpen woningen, met 2, 3 of 4 gevels, vormen een elegant en harmonieus geheel dat perfect past in de landelijke omgeving.
De huizen werden gebouwd volgens de geldende regels op het gebied van energie-efficiëntie. Zo worden al de woningen opgeleverd met een warmtepomp voor de verwarming en het sanitair warm water. Een volledig ingerichte keuken en badkamer, waarvan de kleuren en afwerking zelf kan gekozen worden, maken ook deel uit van de sleutel-op-de-deur afwerking.
Aan het nieuw aangelegde woonerf, voor de bewoners-zonder doorgaand verkeer, heeft elk huis eigen parkeergelegenheid, een carport of een garage.
Alle woningen beschikken, naast het leefgedeelte en een toilet op het gelijkvloers, over een verdieping met telkens 3 slaapkamers, badkamer en een apart toilet. Ook is er een zolder bereikbaar via een uitschuifbare trap.
Belangstelling? Maak een snel een afspraak om de woningen te bezichtigen, telefonisch via 0475 379245 of per e-mail naar arthur@janssenenjanssen.be .

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 388.500
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Terrain
360 m2
Zone habitable
152 m2
Référence
EVKFTMZ9BCXK
Code Agence
1317437
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nog niet aangevraagd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nog niet aangevraagd
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Nog niet aangevraagd
Zone inondable
Nog niet aangevraagd
Historique des prix
21 Feb 2024
€388.500 / Janssen en Janssen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder