Carte

1340 Ottignies
à Vendre
6 Chambres
€3.790.000
Simuler un prêt
Description

* * *

Op een boogscheut van Louvain-la-Neuve, bereikt men via een lange oprijlaan het landhuis ‘Manoir du Profondval’ met een woonoppervlakte van ± 758 m², te midden van een domein van ± 16 ha met overvloedige bossen. Volledige privacy en rust is hier gegarandeerd.
Via de statige inkomhal krijgt men toegang tot het salon, met aangrenzende eetkamer en bureau, allen met doorlopend terras met een weids zicht over het domein. De eetkamer geeft uit op de dubbele keuken, dienstingang, wasruimte en additionele bureauruimte. Tevens aangrenzend aan de inkomhal vindt men de vestiaire en badkamer. Via de trap in de inkomhal omvat de eerste verdieping een salon met toegang tot de master-slaapkamer met badkamer, dressing en terras. De rechtervleugel van de eerste verdieping behelst een bijkomende suite-kamer met eigen badkamer en dressing. Er zijn nog 4 andere slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer, een terras en een lift.
Aanvullend: 3 garages, lift, zwembad en poolhouse, tennis, zuidwest oriëntatie, makkelijk bereikbaar.
Ottignies-Louvain-la-Neuve is een stadje in de Brabantse Ardennen, gelegen langs de universiteitsstad Louvain-la-Neuve en met een makkelijke verbinding naar Brussel.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 3.790.000
Général
Type
Maison
Référence
MQB9I-6TZPVZ
Code Agence
4896208
EPC
359 kWh/m2
EPC Valeur
D
Historique des prix
19 Feb 2024
€3.790.000 / Sotheby's Antwerpen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder