Carte

Gagelveld 7

2360 Oud-Turnhout
490 m² Vivre
1389 m² Terrain
5 Chambres
€1.170.000
Description

* * *

Gagelveld 7 - 2360 Oud-Turnhout - Zeer rustig gelegen villa met 5 slaapkamers op 1.389 m² te Oud-Turnhout
Instapklare villa (bouwjaar 2008) gelegen in een doodlopende straat van een recente verkaveling te Oud-Turnhout op mooie kavel van 1.389 m². De villa omvat een ruime inkomhal, een riante woonkamer met aparte erker, zit- en eethoek, een aparte TV kamer, een leefkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een wasplaats, een inpandige garage, kelder en een schitterende tuin met overdekt terras.
De villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is perfect instapklaar. Ideale woning voor groot gezin dat houdt van luxe en comfort.

Gelijkvloers:
U betreedt de riante inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet. De dubbel openslaande deur met glas biedt toegang tot het ruime leefgedeelte op parket, dat is opgedeeld in een sfeervolle zithoek met houthaard, een erker met 2de zithoek en een eetgedeelte met gashaard. Eveneens is een aparte TV-hoek aanwezig, maar kan mogelijk ook dienst doen als bureau. Deze is afgesloten van de leefruimte dmv dubbel openslaande deuren.
De leefkeuken bevindt zich aanpalend de eethoek en is compleet ingericht met alle moderne apparatuur zoals gasfornuis met 6 pitten en grote oven, vaatwasser, dubbele spoelbak, koffie-apparaat, microgolfoven en koelkast. Aansluitend de keuken treft u een praktische kelder voor opslag. Aan de rechterzijde hebt u nog een achterinkom met een apart toilet, een grote berging met spoelbak en inbouwkasten en een inpandige garage met automatische poort en zijdeur naar buiten.

Eerste verdieping:
De statige houten trap brengt u tot de bovenverdieping uitgerust met parket. Hier treft u 4 grote slaapkamers, waarvan 1 masterbedroom met aansluitende dressing en badkamer met ligbad, twee wastafels, toilet en douche. De overige slaapkamers delen nog een badkamer voorzien van 2 lavabo's en een ruime inloopdouche. Apart toilet, alsook wasplaats met spoelbak en aansluitingen voor wasmachine aanwezig op de nachthal.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar de zolderverdieping. Deze verdieping is compleet afgewerkt met verwarming, laminaat,.. en omvat nog een grote slaapkamer, een kleinere kamer en een bergzolder.

Tuin:
Een mooi overdekt terras bevindt zich aanpalend de woning en beschikt over een sfeervolle haard. Heerlijk genieten, zowel winter als zomer, van onder dit zalig terras. Eveneens terrasje aanwezig achteraan in de tuin. De tuin is rondom aangelegd, is omgeven door veel groen en biedt absolute privacy.

Bijzonderheden:
- perfect instapklare villa gelegen in een doodlopende straat op uiterst rustige locatie
- ideaal voor groot gezin
- deels vloerverwarming, deels radiatoren
- verwarming op aardgas dmv condensatieketel
- gunstig EPC - 164 kWh/m² Documenten ActaMaps Bodemattest EPC Indelingsplan

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 1.170.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2008
Terrain
1389 m2
Zone habitable
490 m2
Référence
PN1B-XY6XLI7
Code Agence
04/15662
EPC
164 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240309-0003170997-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woonpark
Zone inondable
Geen
Historique des prix
24 Mar 2024
€1.170.000 / Hillewaere Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder