Carte

Heurnestraat 127

9700 Oudenaarde
à Vendre
99 m² Vivre
189 m² Terrain
2 Chambres
Description

Op zoek naar een betaalbare, knus ingerichte woning in Oudenaarde? Deze woning, centraal gelegen tussen Eine en Zingem, biedt tal van mogelijkheden. Hoewel er moderniseringswerken nodig zijn, kan het de perfecte starterswoning of opbrengsteigendom worden. De woning beschikt over een woonkamer, eetkamer, keuken en badkamer op de begane grond, en twee slaapkamers op de bovenverdieping. Er is ook een kelder aanwezig. Buiten kunt u genieten van een aangenaam terras en tuin, bereikbaar via een zijpoortje naast het huis. Alle faciliteiten zijn vlakbij. Beschikbaar bij akte.

* * *

Heurnestraat 127 - 9700 Oudenaarde - BETAALBARE, GEZELLIGE INGERICHTE WONING op CENTRALE LIGGING te Oudenaarde. Mits moderniseringswerken kan deze woning uitgroeien tot de IDEALE STARTERSWONING OF OPBRENGSTEIGENDOM. U betreedt de woning via de inkomhal met toegang tot de WOONKAMER en EETKAMER. Verder heeft u nog een keuken, badkamer en op de bovenverdieping 2 SLAAPKAMERS. U treft ook nog een KELDER. Buitenshuis heeft u een AANGENAAM TERRAS met ACHTERLIGGEND DE TUIN. Naast de woning is er ook een ZIJPOORTJE die toegang heeft tot het terras. U bevindt zich tussen Eine en Zingem NABIJ ALLE FACILITEITEN.Beschikbaar bij akte.Adres: Heurnestraat 127 te Eine (Oudenaarde)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 149.000
Revenu cadastral
€ 223
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1919
Terrain
189 m2
Zone habitable
99 m2
Référence
BT98M1OOWMI9
Code Agence
9700, Heurnestraat 127
EPC
901 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
15 Mar 2024
€149.000 / Immo Nobels
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder