Home Maison 9700 Oudenaarde
Bevrijdingstraat 13
Carte

Bevrijdingstraat 13

9700 Oudenaarde
220 m² Vivre
468 m² Terrain
3 Chambres
€296.000
Description

Bezoek deze verrassend ruime woning met veel potentieel op onze eerste bezichtigingsdag op 4 april. Schrijf je in via www.nobels.be met referentienummer 3667379. Deze woning biedt je de kans om jouw ideale gezinswoning te creëren na enkele moderniseringswerken. Gelegen in een aangename woonwijk dichtbij alle faciliteiten, biedt deze centrale locatie alles wat je nodig hebt.

De woning beschikt over een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer, keuken met toegang tot de veranda en drie volwaardige slaapkamers. Een badkamer en inpandige garage completeren de indeling. Daarnaast heb je een kelder en zolder die je nog verder kunt inrichten voor extra kamers.

Je kan genieten van een zonnige tuin met gunstige oriëntatie en een ruim terras. Er is ook de mogelijkheid om een afzonderlijke grote garage aan te kopen die vanuit de achterkant van de woning bereikbaar is. Je kunt tevens opteren voor twee extra aaneengeschakelde garageboxen.

De woning ligt vlakbij scholen, het treinstation en het centrum van Oudenaarde. Een extra troef zijn de 18 zonnepanelen met groenestroomcertificaten. De woning is onmiddellijk beschikbaar. U vindt ons op Bevrijdingsstraat 13.

* * *

Bevrijdingstraat 13 - 9700 Oudenaarde - Eerste bezoekdag op donderdag 4 april. Inschrijven kan via www.nobels.be onder referentienummer 3667379VERRASSEND RUIME woning met VEEL POTENTIEEL voor het creëren van de IDEALE GEZINSWONING na de nodige moderniseringswerken. Deze woonst met ZONNIGE TUIN bevindt zich op een CENTRALE LIGGING NABIJ ALLE FACILITEITEN in een aangename WOONWIJK.Dit pand is verdeeld over een inkomhal met aparte toilet, RUIME WOONKAMER, keuken met toegang tot de veranda, 3 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS, badkamer en een INPANDIGE GARAGE. U heeft ook nog een kelder en zolder die nog verder kan ingericht worden voor extra kamers!De AANGENAME TUIN geniet van een GUNSTIGE ORIËNTATIE en beschikt over een RUIM TERRAS. Achterliggend heeft u nog de optie tot aankoop van een AFZONDERLIJK RUIME GARAGE die via de ACHTERKANT BEREIKBAAR IS. ZELFS ook nog de MOGELIJKHEID tot "nog " 2 extra aanpalende GARAGEBOXEN. U bent gelegen vlakbij ALLE FACILITEITEN op ZEER GUNSTIGE LIGGING gelegen vlakbij scholen, station, centrum Oudenaarde...EXTRA TROEF zijn de 18 ZONNEPANELEN MET GROENESTROOMCERTIFICATEN. Onmiddellijk beschikbaar!Adres: Bevrijdingsstraat 13

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 296.000
Revenu cadastral
€ 1.011
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1968
Terrain
468 m2
Zone habitable
220 m2
Référence
6N9BK8427JXT
Code Agence
9700, Bevrijdingstraat 13
EPC
286 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Mogelijk overstromingsgevoelig
Historique des prix
22 Mar 2024
€296.000 / Immo Nobels
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder