Carte

9700 Oudenaarde
à Vendre
334 m² Vivre
3.278 m² Terrain
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Deze villa, die een opfrisbeurt nodig heeft maar zeer stevig gebouwd is, bevindt zich op een perceel van 3.278m² aan de kant van Ooike. Het huis beschikt over een inkomhal, een woonkamer met open haard, een keuken, een dagelijks salon, vier slaapkamers en een badkamer. Daarnaast zijn er kelders, een zolder en een inpandige garage. In de tuin vind je een dubbele garage met een afzonderlijke toegangspoort, zongerichte terrassen, een tuinberging en een waterpartij. Er bestaat de mogelijkheid om een extra stuk landbouwgrond van ongeveer 8.000m² bij te kopen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek.

* * *

Inkomhal, living met open haard, keuken, dagelijks salon, 4 slaapkamers, badkamer, kelders, zolder, inpandige garage, dubbele garage in de tuin met afzonderlijke toegangspoort, zongerichte terrassen en tuin met tuinberging en waterpartij. Er is de mogelijkheid om een perceel landbouwgrond (weide) van ca 8.000m² bij te kopen. Zeer sterk gebouwde, weliswaar op te frissen villa op 3.278m² (kant Ooike). Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1952
Terrain
3.278 m2
Zone habitable
334 m2
Référence
O6RKZV023DXV
EPC
666 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240320-0003182703-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder