Carte

9700 Oudenaarde
à Vendre
737 m² Vivre
12.950 m² Terrain
6 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek deze prachtig gerestaureerde vierkantshoeve, gelegen op de grens met Wannegem-Lede en genesteld in een uitgestrekt perceel van ongeveer 1,3 hectare. Deze hoeve biedt een open woonruimte met een volledig ingerichte keuken en eetplaats, een tv-kamer en een kantoorruimte. De woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een koele berging en een wasruimte.

Een bijgebouw, vernieuwd in 2019, biedt extra leefruimte met een bar, keuken, zithoek, drie slaapkamers, drie badkamers en een wellness-ruimte met sauna. Daarnaast zijn er drie garages, een berging van ongeveer 60m² en drie schapenstallen.

Buiten kunt u genieten van diverse terrassen, een tuin met weide en een grote waterpartij. De woning is ook uitgerust met 47 zonnepanelen voor duurzame energie. Dit unieke pand biedt een combinatie van rustieke charme en modern comfort. Een absolute aanrader!

* * *

Gelegen op de grens met Wannegem-Lede, prachtig gerestaureerde vierkantshoeve op ca. 1,3ha bestaande uit inkomhal, living met open ingerichte keuken en eetplaats, tv-kamer, bureel, 3 slaapkamers, 2 badkamers, koele berging en wasplaats. Bijgebouw (vernieuwd in 2019) met bar, keuken, zithoek, 3 slaapkamers, 3 badkamers en wellness ruimte (sauna).3 garages, berging van +/- 60m², 3 schapenstallen (boxen), terrassen, 47 zonnepanelen en tuin met weide en grote waterpartij. Uniek!

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Terrain
12.950 m2
Zone habitable
737 m2
Référence
CW5U44DOHODP
EPC
232 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
2670831
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder