Home Maison 8980 Passendale
Statiestraat 10
Carte

Statiestraat 10

8980 Passendale
165 m² Vivre
310 m² Terrain
3 Chambres
€329.000
Description

Welkom in dit prachtig gerenoveerde drie-slaapkamer woning in het hartje van Passendale. Het huis verwelkomt je met een riante inkomhal met gastentoilet en de trap naar de bovenverdieping. Aan de rechterkant ontvouwt zich een ruime woonkamer, perfect verdeeld tussen een gezellige zitruimte en eetplaats. De aangrenzende open keuken is volledig ingericht, waarbij je kunt genieten van het uitzicht over en toegang tot de tuin. Ook biedt de eetplaats toegang tot een ruime droge kelder.

Via de prachtige gerestaureerde houten trap in de inkomhal bereik je de eerste verdieping. Hier vind je twee royale slaapkamers (waarvan één momenteel is ingericht als dressing) en een moderne badkamer met inloopdouche, bad, dubbel lavabomeubel en toilet. De tweede verdieping herbergt een ware parel; een compleet ingerichte master bedroom onder de authentieke balken, waar je heerlijk weg kunt dromen.

Buiten kun je genieten van de afgesloten, zuidwestelijk georiënteerde tuin met terras en tuinhuis. De woning is niet alleen volledig gerenoveerd, maar ook energiezuinig met label B. Enkele extra voordelen zijn de centrale verwarming op aardgas, zonnepanelen van 4.300 Wp, airco in de master bedroom, zonwering over de koepel in de keuken, conforme elektriciteit en de mogelijkheid tot het huren van een garage op loopafstand.

Bevind je je in de zoektocht naar een nieuwe thuis? Neem dan zeker contact op met Valentine voor meer informatie. De opgegeven prijs is een richtprijs.

* * *

Statiestraat 10 - 8980 Passendale - Deze gerenoveerde woning met drie slaapkamers en zuidwest gerichte tuin is gelegen in het hartje van Passendale en is als volgt ingedeeld:

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een inkomhal met gastentoilet en trap naar de bovenverdieping. Aan de rechterzijde treft u de ruime woonkamer opgedeeld in een gezellige zitruimte en eetplaats met aansluitend een open volledig ingerichte keuken met zicht over en toegang tot de tuin. Via de eetplaats heb je tevens toegang tot de ruime droge kelder.

Terug in de inkomhal komen we via de prachtig gerestaureerde houten trap op het eerste verdiep waar we twee ruime slaapkamers terugvinden, (waarvan één momenteel ingericht als dressing) en een ruime moderne badkamer voorzien van inloopdouche, bad, dubbel lavabomeubel en toilet. Op het tweede verdiep vinden we nog een pareltje terug, hier werd de volledige ruime ingericht als master bedroom waar je zalig kan wegdromen onder de authentieke balken.

Buiten kan je genieten van de zuidwest gerichte afgesloten tuin met terras en tuinhuis.

- volledig gerenoveerd
- energiezuinige woning ( label B )
- centrale verwarming op aardgas
- zonnepanelen 4.300 Wp
- airco in de master bedroom
- zonnewering over koepel in de keuken
- conforme elektriciteit
- asbestveilig
- mogelijkheid tot huren van garage op wandelafstand

Op zoek naar een nieuwe woonst?
Contacteer Valentine voor meer info!
* opgegeven prijs is een richtprijs.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 329.000
Revenu cadastral
€ 468
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
310 m2
Zone habitable
165 m2
Référence
JIVT91-SLFVD
Code Agence
TK/24/09
EPC
129 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
3154961
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€329.000 / Vastgoed Vancayzeele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder