Carte

Ganzendries 32

3212 Pellenberg
à Vendre
248 m² Vivre
2045 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze charmante, vrijstaande woning met een grote tuin is te koop in het schilderachtige Pellenberg. Het ligt op loopafstand van de UZ campus Pellenberg en op slechts 8 km afstand van Researchpark Haasrode en de toegang tot de E40.

De woning heeft een privé-oprit met poort die leidt naar een parkeerplaats voor ongeveer 5 auto's. De indeling bestaat uit een inkomhal met een apart toilet, een kantoorruimte, een zonnige woonkamer met grote ramen, een keuken met ontbijthoek, een ruime berging/wasruimte en een overdekt terras. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een kleedkamer heeft en toegang geeft tot een balkon op het zuiden. Er is ook een badkamer met ligbad, toilet en wastafel, en een geïsoleerde zolderberging.

Er zijn talloze mogelijkheden voor renovatie of uitbreiding van het perceel (onder voorbehoud van goedkeuring van stedenbouw). De vraagprijs is 530.000 EUR. Mis deze geweldige kans niet!

Er geldt geen verplichting tot renovatie. Het energielabel is C (246 kWh/m² per jaar). De woning is asbestvrij! De CV-installatie op stookolie is condenserend en geplaatst in 2017. Bruikbare vloeroppervlakte conform het EPC.

* * *

Ganzendries 32 - 3212 Pellenberg - In het mooie, landelijke Pellenberg bieden wij u deze charmante ALLEENSTAANDE WONING met grote tuin aan, op wandelafstand van UZ campus Pellenberg. Researchpark Haasrode en oprit E40 zijn bereikbaar op 8km.
Een private oprit met poort brengt u naar de parking voor +/- 5 voertuigen. De woning omvat een inkomhal met apart toilet, een bureauruimte, een zonnige leefruimte met grote raampartijen, een keuken met ontbijthoek, een ruime berging/wasplaats en een overdekt terras. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan de master bedroom nog beschikt over een dressing en toegang heeft tot het zuidelijk georiënteerde balkon, een badkamer met ligbad, toilet en lavabo en hierboven een geïsoleerde bergzolder. Deze eigendom biedt vele mogelijkheden naar zowel renovatie als uitbreiding/opsplitsing perceel (mits goedkeuring stedenbouw).
Geen renovatieverplichting ! EPC label C (246 kWh/m²jaar). ASBESTVEILIG! Condenserende C.V. stookolie (2017), Bruikbare vloeroppervlakte: m² volgens EPC. VP 530.000 Euro

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 530.000
Revenu cadastral
€ 1.886
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1971
Terrain
2045 m2
Zone habitable
248 m2
Référence
CUAJIPIBY86L
Code Agence
2619
EPC
246 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Jan 2024
€530.000 / CDSImmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder