Home Maison 3910 Pelt
Herent 44
Carte

Herent 44

3910 Pelt
187 m² Vivre
1.485 m² Terrain
4 Chambres
€389.000
Description

Op zoek naar een vrijstaande woning met adembenemend uitzicht te koop in Herent, Pelt? Kijk niet verder! Deze kwalitatieve en ruime woning biedt alles wat je nodig hebt. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een robuuste hal die toegang geeft tot een uitgestrekte leefruimte, vol met natuurlijk licht dankzij de vele ramen. Een groot schuifraam opent naar een aangrenzende veranda met uitzicht op een prachtige tuin.

De eiken keuken, compleet met veel kastruimte, bevindt zich naast de leefruimte, evenals een ruime wasplaats/bergruimte voor extra opslag. De begane grond beschikt ook over een riante slaapkamer, een badkamer met bad en douche en een apart toilet.

Als je naar boven gaat, vind je drie extra ruime slaapkamers en nog een badkamer met douche. Net als beneden is er nog een apart toilet. Extra opbergruimte of dressingruimte is ook beschikbaar op deze verdieping.

In aanvulling op de leefruimte, beschikt het huis over een ruime zolder en een goed toegankelijke kelder. Ook is er een (kruip)kelder in het hele huis. Buiten beschikt de woning over een vrijstaande dubbele garage met opbergzolder, waardoor je nooit zonder opbergruimte zit!

De woning wordt verwarmd met vloerverwarming op stookolie en heeft overal PVC-ramen met dubbel glas. De veranda heeft een aluminium raamwerk en er zijn rolluiken geïnstalleerd. Spouwmuren en de zolder zijn geïsoleerd voor energie-efficiëntie.

Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op via 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.

* * *

Herent 44 - 3910 Pelt - Omschrijving Vrijstaande woning met vrij zicht te koop! Vrijstaande woning met vrij zicht te koop!

Deze vrijstaande woning gelegen op het Herent te Pelt heeft een adembenemend zicht achteraan. De woning is kwalitatief en ruim gebouwd. Via een degelijke inkomhal is er toegang tot een zeer ruime leefruimte met veel raampartijen. Er is een grote schuifraam voorzien achteraan grenzend aan de aanpalende veranda die zicht geven over het mooie perceel. Naast deze leefruimte is er een eiken keuken aanwezig met zeer veel kastruimte. Vervolgens is er ook ruime wasplaats/bergruimte om extra materiaal te stockeren.
Verder vinden we gelijkvloers een zeer ruime slaapkamer, een badkamer met bad en douche, alsook een apart toilet.

Op verdiep zijn er vervolgens drie ruime slaapkamers en opnieuw een badkamer met douche. Ook hier vinden we een apart toilet terug. Verder is er nog stockage/dressingruimte aanwezig.

Om het binnenshuis compleet te maken, is er nog een ruime zolder en goed toegankelijke kelder aanwezig. Verder is het hele huis ook voorzien van (kruip)kelder.

Buiten vinden we een vrijstaande dubbele garage, opnieuw met opbergzolder. Lang verhaal kort: meer dan genoeg plaats aanwezig bij deze woning!

De woning wordt zowel gelijkvloers als op verdiep verwarmd met vloerverwarming op stookolie. Er zijn overal PVC-ramen met dubbel glas voorzien en de veranda heeft aluminium raamwerk. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Zowel de spouwmuren (5cm) en de zolder (7cm) zijn geïsoleerd.

Heeft u interesse? Contacteer ons snel op 011 64 55 00 of info@vastgoedfransen.be.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 389.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1988
Terrain
1.485 m2
Zone habitable
187 m2
Référence
6I7V766PDANT
Code Agence
6771663
EPC
310 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20243027-0003188705-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
06 Apr 2024
€389.000 / Vastgoed Fransen & Co
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder