Home Maison 8600 Pervijze
Veurnestraat 13
Carte

Veurnestraat 13

8600 Pervijze
184 m² Vivre
4 Chambres
€275.000
Description

Gelegen in het pittoreske Pervijze, op slechts enkele minuten van de kust en belangrijke verbindingswegen nabij Veurne en Diksmuide, is deze uitstekend onderhouden woning nu te koop. De woning straalt een landelijk karakter uit en is perfect georganiseerd voor een comfortabel leven.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal die leidt naar een heldere woonkamer, versierd met een authentieke open haard die direct sfeer geeft aan de ruimte. De keuken is praktisch ingericht en voorzien van een handige kelderberging. Daarnaast biedt de woning een zonnige binnenplaats met buitenberging, een aparte wasruimte en een garage die bereikbaar is via de achterzijde van de woning.

Op de eerste verdieping telt de woning drie ruime slaapkamers en een badkamer die uitgerust is met een moderne inloopdouche. Een zoldertrap leidt tot een extra vierde slaapkamer en een aanvullende zolderruimte.

Enkele van de hoogtepunten van deze woning zijn de vier ruime slaapkamers, de gemakkelijk bereikbare garage en de idyllische locatie. Mis deze kans niet om dit prachtige huis te bezoeken. Plan uw afspraak vandaag nog via 058 62 27 50 of per e-mail naar remi@vlaemynck.be.

* * *

Veurnestraat 13 - 8600 Pervijze - Deze zeer goed onderhouden woning bevindt zich in het landelijke Pervijze, op enkele minuten rijden van de kust en belangrijke invalswegen vlakbij Veurne en Diksmuide.

De woning werd ingedeeld als volgt:
Ruime inkomhal, lichtrijke leefruimte met authentieke open haard, keukenruimte met kelderberging, zonnige koer met buitenberging, wasplaats en garage via achterweg bereikbaar. Op het eerste verdiep zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Via een zoldertrap vindt u een vierde slaapkamer alsook een extra zolderkamer.

Enkele troeven: 4 ruime slaapkamers Garage bereikbaar via achterweg Idyllische locatie met landelijk karakter Wenst u deze prachtige woning te bezoeken? Maak dan nu uw afspraak via 058 62 27 50 of mail naar remi@vlaemynck.be.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 275.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1963
Zone habitable
184 m2
Référence
TWNWY8CB45NX
Code Agence
3701558
EPC
328 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240325-0003188710-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
14 Apr 2024
€275.000 / Vlaemynck
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder